MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Şehit Eren Bülbül’ün Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhur İttifakı Millet Aklı

trabzon

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti.

MHP Grup Başkanvekili Erhan UstaTrabzon‘un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti.

Usta, beraberinde eşi Nihal Usta, MHP İl Başkanı Nihat Birinci ve partililerle Maçka ilçesinin Sukenarı Mahallesi’ndeki taziye evine giderek, şehit Eren Bülbül’ün ailesine başsağlığı diledi.

Anne Ayşe Bülbül ile bir süre görüşen Usta, devletin ve hükümetin terörle mücadele konusunda kararlı olduğunu ifade ederek, MHP olarak bu mücadeleyi desteklediklerini söyledi.

Terör ve teröristle müzakere olmayacağını ancak mücadele edilebileceğini belirten Usta, “Onların anlayacağı dil müzakere değildir. Onların anlayacağı dil silahla terörist unsuru ortadan kaldırmaktır. Çok şükür şu anda devletimiz, güvenlik güçlerimiz bu mücadeleyi yapıyor. İnşallah biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak son terörist etkisiz hale getirilene kadar bu mücadeleyi destekleyeceğiz. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. Hükümetin bu mücadelesini biz destekliyoruz. Başka türlü bu iş olmaz.” diye konuştu.

Usta, terörle mücadelede terörü doğuran nedenlerin de ortadan kaldırılması gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Terörün finansman bağlantısının kesilmesi lazım. Mücadele tek başına sadece silahla mücadele değil, bu işin çok boyutu var. Bütün boyutlarıyla kapsamlı bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini biz hep ifade ediyoruz. İnşallah bundan sonraki kısımlarda da bunun her yönüyle kapsamlı bir mücadeleye dönüşmesi lazım ki bu iş etkisiz hale getirilebilsin. İnşallah bu da olacaktır. Millet uyandı, devlet ve güvenlik güçleri de geçmişteki yanlıştan döndü. Bu mücadele başarılı olursa bir nebze acılarımız da hafifler. Her gün bir şehit haberi alıyoruz. Daha evvelsi gün Bafra‘da bir şehidimizi toprağa verdik. Vatan evlatları bir bir toprağa düşüyor. İnşallah bu mücadeleden vazgeçilmemesi lazım. Eren’lerin hepsinin intikamı alınacak.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*