Recai Yıldırım Dualarla anıldı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP esi Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana’daki mezarı başında protokol üyeleri ve çok sayıda seveni tarafından dualarla yâd edildi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, Adana’da mezarı başında dualarla anıldı.

4. YIL DÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

Ülkücü-Milliyetçi Hareket bünyesinde Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP Adana İl Başkanlığı, 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekilliği, MHP Genel Sekreter Yardımcılığı ve MHP Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunan merhum Recai Yıldırım, ölümünün 4. yıl dönümünde metfun bulunduğu mezarı başında dualarla yâd edildi.
recai yildirim.anma (2)
PARTİLİ-PARTİSİZ SEVENLERİ HAZIR BULUNDU

Kabasakal Mezarlığı’ndaki programda MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, MHP ilçe başkanları, MHP Adana il yöneticileri, belediye başkanları, MHP Adana eski İl Başkanı 23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, MHP Adana eski İl Başkanları Mustafa İzgioğlu, Ahmet Erdoğan, Yıldırım ailesinin fertleri ile merhumun çok sayıda partili-partisiz seveni hazır bulundu.

BAŞKAN AVCI: KAPISI, GÖNLÜ, ELİ AÇIK …

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Recai Yıldırım, sadece partililerimize değil camiamızın dışında da herkese kapısı, gönlü ve eli açık olan, çok sevilen bir büyüğümüzdü. Ülkücü-Milliyetçi Hareketin Adana ve Çukurova bölgesinde gelişip büyümesinde önemli hizmetleri olan merhum Recai Yıldırım hepimizin ağabeyi idi. Unutmayacağız. O’nu özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun!” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*