MHP Adana’da coşkulu bayram!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

adanaMHP Adana İl Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreni izdihamı andıran görüntülere ve coşkuya sahne oldu.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde, son yılların en kalabalık, en coşkulu etkinliğine sahne oldu.

SAATLER SÜRDÜ

Partinin il binasında açık alanda düzenlenen bayramlaşmaya vatandaşlar erken saatlerde gelmeye başladı. Saat 10.00’da artmaya başlayan yoğun ilgi, saat 11.00’ı gösterdiğinde kalabalık da sokağa taştı, adeta izdihama dönüştü. Partili-partisiz vatandaşlar akın akın MHP Adana İl Başkanlığı’na aktı. Değişik siyasi partilerden önemli isimlerin de MHP’de düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıkları görüldü. Yoğun ilgi nedeniyle bayramlaşma töreni 14.00’a kadar devam etti.

PROTOKOL’DEN TEBRİK

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ilçe başkanları vatandaşların bayramını tek tek tebrik ettiler. Kadın kolları ve taş medreseliler

İZGİOĞLU’NUN MESAJI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yaptığı açıklamada Adanalı vatandaşların bayramını kutladı. İzgioğlu “Temennimiz, birliğimizin, varlığımızın ve geleceğimizin kurban edilmeden, her günümüzün bir bayram günü gibi geçmesi, her anımızın iyilik ve doğrulukla zenginleşmesidir. Bayramın, Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*