Nesilden Nesile Bahçeli’ye Tam Destek

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Sarız Belediye Meclis Üyesi Ali Uğur Canpolat, MHP’de yapılacak Genel Kurul öncesi MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye destek verdi. Canpolat, yıllar önce rahmetli babası Mehmet Conpolat’ın Lider Bahçeli’ye verdiği desteği yıllar sonra oğlu olarak devam ettirdiğini söyledi.

Lider Devlet Bahçeli’ye parti içerisindeki kadrolardan destek mesajları geliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarız Belediye Meclis Üyesi Ali Uğur Canpolat, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanında yer aldığını söyledi.

Canpolat sosyal medyadan yaptığı açıklamada: “23 Yıl önce Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin, ‘Genel Başkan Adayı’ olarak, Sarız ilçemizi ziyaretinden sonra kaleme aldığı gibi. ‘Türkiye yi 21.Yüzyılın lider ülkesi konumuna taşıyacak olan da Milliyetçi – Ülkücü kadrolar olacaktır’ 23 Yıl önce olduğu gibi bugünde emrindeyiz liderim. Partimizin 13.Olağan Büyük Kurultayı 14 Mart 2021 tarihinde şölen havasında gerçekleşecektir. ’istiklal için birlik, istikbal için dirlik, Kazanan TÜRKİYE olacak’ Allah c.c muvaffak eylesin” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda MHP Sarız İlçe Başkanlığı yapmış olan ve 2000 Yılı’nda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Canpolat’a bir mektup gönderen MHP Lideri Bahçeli, ilk kez MHP Genel Başkanlığı için aday olduğunda destek istemişti. O dönem kendisine destek veren MHP Sarız İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ın oğlu olan Ali Uğur Canpolat, yıllar sonra babasının verdiği desteği kendisinin de Lider Bahçeli’ye verdiğini ifade etti.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*