ODTÜ’YE BAYRAMDA GİREN MEDENİYETTEN BAHSEDEMEZ

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ODTÜ’YE BAYRAMDA GİREN MEDENİYETTEN BAHSEDEMEZ

Samsun’da Kurtuluş mitingi yapan Bahçeli, “Yol medeniyettir Gerekirse cami bile yıkarız” diyen Erdoğan’a böyle seslendi MHP lideri Devlet Bahçeli ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitingleri kapsamında Samsun’da düzenlediği ‘Kurtuluş’ temalı mitingde konuştu.

Bahçeli’nin hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Bahçeli, “Erdoğan yol için cami yıkacaklarını söyledi. Yol için cami yıkmayı göze alıyor. Bir yanda BOP yoklamasına yok yazılmamak için kilise açıyor. Bir yanda cami yaparak göz boyuyor diğer yanda kiliselere azınlık vakıflarına kimseye sormadan milletin malını bağışlıyor” dedi.

Bahçeli şöyle devam etti: “Erdoğan’ın aklı bağlanmış” “Gezi Parkı’nda çadır kuran gençlerin çadırlarını sabaha karşı yakarak mı medeniyetten bahsediyorsun? Sözde yol yapmak maksadıyla ODTÜ’ye bayram günü iş makineleriyle baskın yapan sen mi cumhuriyete hizmet etmekten bahsediyorsun. Yol uğruna cami yıkıyorsan yoldaşın cani başı için cumhuriyeti havaya uçurmaktan da geri durmazsın. Erdoğan’ın caminin aynı zamanda medeniyet olduğuna anlayamayacak kadar aklı bağlanmıştır.”

Atatürk’ün balmumu heykelini inceledi
MHP lideri miting öncesinde Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve bire bir ölçülerde yapılarak müzeye dönüştürülen Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti. Müzeyi gezen Bahçeli, buradaki Atatürk’ün balmumu heykeliyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*