BOP için kilise açıyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Bop için kilise açıyor

MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, partisinin ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitingleri kapsamında Samsun’da düzenlediği ‘Kurtuluş’ temalı mitinge Ankara’dan karayoluyla gitti.

Yol üzerindeki Derecik’te partililer Bahçeli ile fotoğraf çektirmek için yanştı. Kent merkezine konvoyla giren Bahçeli, Büyük Samsun Oteli’nde bir süre dinlendi Bahçeli, mitingden önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşlarıyla birlikte 19 Mayıs 1919’da İstanbul’dan Samsun’a geldiği Bandırma Vapuru’nun 2Q03’te müze amaçlı yapılan kopyasını gezdi.

Milli Mücadele Açık Hava Müzesi’nin içinde yer alan Bandırma Müze Gemisi’nde Atatürk’ün kişisel eşyasının da yer aldığı 189 eserin sergilendiği vapurda, Bahçeli ve kurmayları, Atatürk ve silah arkadaşlarının balmumu heykellerini de inceledi Bahçeli, Bandırma Müze Gemisi’nin anı defterine, şunları yazdı: “16 Mayıs 1919 tarihinde, 23 milliyetçi kahramanla İstanbul’dan hareket eden bu vapur, kurtuluşumuzun inancını, bağımsızlığımızın heyecanını Samsun’a taşımış, Anadolu’ya ulaştırmıştır. Bandırma Vapuru 41 yaşında çıktığı kutlu yolculuğuyla Türk milletinin ümidi olmuş, İstiklal özlemlerini yüzdürmıüştür. Bu vesileyle tarihe mal olan bu kurtuluş vapuruyla Samsun’a çıkan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelenin tüm iftihar ve zirve isimlerini rahmet, minnet, ve şükranla yad ediyorum.”

MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, partisinin ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ sloganıyla düzenlediği mitinglerin 8’incisini 50 bin kişiyle Samsun’da gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki ‘Kurtuluş Mitingi’ne katılanların çoğunluğunu kadınlar ve gençler oluşturdu. Başbakan Erdoğan’ın kendisini BOP eşbaşkanlığına adadığını ve millete ait malları azınlık vakıflarına bağışladığını öne süren Bahçeli, özetle şöyle konuştu:

GÖZÜ VE BAHTI BAĞLANMIŞ ¦
“Gezi Parkı’ndakİ gençlerin kurduğu çadırlara şafak vakti saldıran sen mi demokratsın? Sözde yol yapmak maksadıyla, ODTÜ’ye bayram gecesi iş makineleriyle baskın yapan sen ve zihniyetin mi cumhurun fikrine saygı duymaktan ve cumhura hizmetten bahsediyorsun? Lütfen dikkat ediniz, Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde, yol için cami yıkacaklannı söylemiştir. Sayın Erdoğan, bir yanda yol için cami yıkmayı göze alıyorsun, diğer yanda BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) yoklamasında yok yazılmamak için kilise açıyorsun. Bir yanda yol için cami yıkmayı kafaya takıyorsun, diğer yanda Akdamar Adası’nda, milletimizin vergileriyle kilise onanyor ve tantanayla kurdelesini kesiyorsun. Bir yanda cami yaparak göz boyuyorsun, diğer yanda kiliselere, azınlık vakıflarına milletin toprağım kimseye solmadan, danışmadan keyfince bağışlıyorsun. Başbakan Erdoğan caminin aynı zamanda medeniyet olduğunu bilmeyecek kadar gözü ve bahtı bağlanmıştır. Başbakan Erdoğan BOP”a kendi öyle vermiş, kendisini öyle adamıştır ki, asıl yüzü belirmeye, asıl niyeti ortaya çıkmaya başlamıştır.

DAMAT FERİT PAŞA ¦
Tarihi şark meselesinin aynntıları incelendiğinde neyin amaçlandığı, nereye vaımak istendiği bütün yönleriyle görülebilecektir. Türkiye’nin bölünmesi, Türk milleünin etnik kutuplaşmaya gitmesi istenmektedir. BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buna memur edilmiştir. Yanm kalan ihanet planlan bu hastalıklı zihniyet tarafından benimsenmiş ve savunulmuş. Başbakan Erdoğan üpkı Damat Ferit gibi Kürdistan’a nza göstermiş, kapalı kapılar arkasında destek sözü vermiş, bu konuda iktidarda kalmak adına her şeye seve seve katlanacağını ima etmiştir. ¦ Damat Ferit, Torosların ötesini Sevr Anlaşması ile Fıraf m doğusu, Başbakan da Sivas’m ötesi olarak bu vatan coğrafyasını kafalarda ayırmış ve dilimlendirmiştir. Süreç kepazeliği Türk milletinin varlığına kastetmek için projelendirilmiş ve bu yılın başında da devreye konulmuştur. PKK süreç bitti yaygarasını koparırken, Başbakan hala devam ettiğini iddia etmektedir. PKK ‘İç savaş çıkartırız, sadırırız, bedel ödetiriz’ dedikçe Başbakan bahar havasından, barış ikliminden bahsetmektedir. Ya bu Başbakan tam bir yalancı, şuursuzdur ya da PKK terör örgütü bulanık suda balık avlama derdindedir.

KANDİL MİLİTANI ¦
MİT’i Oslo’dan İmralı’ya kadar teröristlerin hizmetine sokan ve masasına oturtan Başbakan’dan başkası değildir. Zannedersiniz ki Türkiye Cumhuriyeti’ni Kandil’de eğitilmiş, terörün ideolojik eğitiminden geçmiş bir militan yönetmektedir. Başbakan ve hükümeti öylesine zıvanadan çıkmıştır ki PKK’ya demokratikleşme yağmur gibi yağmaktadır. Yerleşim yerleri isimlerinin değiştirilmesinin, ana dilde eğitimin, siyasi parti adaylarının farklı dil ve lehçelerde propaganda yapmasının önü açılmıştır. ¦

Türk milletinin dokunulmaz ve devredilmez hakları lime lime doğranmak üzeredir. Türkiye Cumhuriyeti rejim değişikliğinin kıyısındadır. Başbakan barut fıçısının yanında çakmakla dolaşmaktadır. Bu şahsın dün Cumhuriyetle ilgili sözleri de tam bir ucubedir. 11 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ni perişan etmek, kevgire çevirmek, kuruluş ruhunu tırpanlamak isteyen birisi ne çabuk yaptıklarını unutmuş ve bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya başlamıştır. Sayın Başbakan sen kim, Cumhuriyeti diline dolamak kimdir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*