GELMİŞ GEÇMİŞ EN TEHLİKELİ KİŞİ

Cumhur İttifakı Millet Aklı

GELMİŞ GEÇMİŞ EN TEHLİKELİ KİŞİ

kayseriMHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın modern bir tirana dönüştüğünü savunarak, “Türk siyasetindeki gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir” dedi.

2’nci aday tanıtım toplantısını dün Kayseri’de düzenleyerek, 220 adayını açıklayan Bahçeli, Kadir Has Kongre Merkezi’ndeki konuşmasında da şunları söyledi: “Bu zihniyet diktatörlük sevdasına kapılmıştır. Muhalefetin tüm renklerini şiddetle, baskıyla mahkûm etmeye kalkmıştır. AKP’nin iktidarı uzadıkça Başbakan şımarmıştır. Başbakan PKK’ya sempatik, milliyetçilere öfkelidir. Kilise açıp, cami yıkmaya kadar götüren bu Başbakan’dır. Mısırlı Esma’yı sürekli Erdoğan’a: diline dolayan ama Kayserili Fatma’yı, Yozgatlı Ayşe’yi hiç düşünmeyen bu başbakandır. Şehitlerimizin katillerine kucak açan, Oslo’da şeref tapusunu kaybeden bu Başbakan’dır.

MODERN TİRAN
Milliyetçiliği öcü gibi gören Erdoğan’dır. ‘Eğer bu ülkede bir diktatör varsa buyursunlar, bu diktatörü sandıkta indirsinler’ sözünün sahibi Erdoğan’dır. Merak buyurmasın. Türk Milleti seni inmeyeceğini düşündüğün koltuğundan yakında devirecek. MHP seni Yüce Divan’a yollayacaktır. El mi yaman, bey mi yaman o zaman göreceksin. Kibrinin bedelini mutlaka ödeyeceksin. Ortadoğu emirine özenmenin hesabını yandaşlarınla birlikte mutlaka vereceksin. Başbakan, yine sandık yoluyla baş bölücülükten hüküm giyecektir.

PANTOLONDAKİ AMBARGO
TBMM’ye başörtüsüyle gelmek memnuniyet verici olmakla birlikte, bunun bir zafer havasıyla sunulması, başörtüsü kullanmayanların töhmet altında bırakılması fahiş bir hata olacaktır. Başbakan bu örtünün arkasına gizlenmiştir. Ahlak edep ve gelenek gibi bağlayıcı kısıtlar haricinde kim ne istiyorsa giyebilmelidir. Pantolon üzerindeki ambargo da hemen kalkmalıdır. Kadın milletvekillerini hedefe alan bu incitici tartışmalar acilen terk edilmelidir.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÇANKAYA’YA SIZMIŞ
Ölümünün ardından 13 yıl sonra bir PKK’lı utanmadan, sıkılmadan ödüllendirilmiştir. Sayın Gül eğer etrafınızdan PKK’ya ödün verilmesi dillendirilmişse, kaygımız ve değerlendirmemiz odur ki, terör örgütü Çankaya Köşkü’ne kadar sızmış ve buraya kadar ulaşmıştır. Cumhurbaşkanı Sayın Gül bundan sonra hızını alamayarak, İmralı canisini Nobel’e aday gösterecek, devlet üstün hizmet ya da devlet övünç madalyası verilmesi için çaba sarfedecek midir? Oldu olacak, Kandil’e bir kamyon dolusu berat ve nişan göndererek, iyi vurdunuz, iyi öldürdünüz, iyi pusu kurdunuz, iyi bombaladınız diyerek bütün katilleri inlerinde taltif edecek midir?” ¦ Umut ERDEM/KAYSERİ

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*