Bahçeli: Kaygımız terör örgütü Çankaya Köşkü’ne kadar sızmıştır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Bahçeli: Kaygımız terör örgütü Çankaya Köşkü’ne kadar sızmıştır.

Ahmet Kaya’ya ödül verilmesini eleştiren MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül’e seslendi “Etrafınızda PKK’ya ödül dillendirilmişse, kaygımız terör örgütü Çankaya’ya kadar sızmıştır” dedi.

MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, Kayseri’de partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Ahmet Kaya’ya Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü vermesini eleştirerek “Bu ödülü siz mi düşünüp takdir ettiniz, yoksa bir teklifi mi uygun buldunuz? Etrafınızda PKK’ya ödül verilmesi dillendirilmişse, kaygımız, terör örgütü Çankaya Köşkü’ne kadar sızmıştır” dedi. Bahçeli, Cumhurbaşkanının kararından vazgeçmesini istedi.

‘MODERN TİRAN’
Konuşmasında Başbakan Erdoğan’ı “Vahşi ve zalim” olarak nitelendiren Bahçeli “Başbakan Türk siyasetindeki gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir. Erdoğan modern tirandır” diye konuştu. Türk milleti ile hesabı olanların, kin duyanların AK Parti’ye hız ve istikamet verdiğini söyleyen Bahçeli şöyle konuştu: “Toplumun tüm kesimlerini, muhalefetin tüm renklerini, şiddetle baskıyla suçlamalarla mahkûm etmeye kalkmıştır. AK Parti iktidar yılları uzadıkça demokratik erdemden uzaklaşmıştır. Başbakan bölücülere alicenap, üniversite öğrencisine kaba ve serttir. PKK’ya hoşgörülü, milliyetçilere hırslıdır.”

‘ÇÖZMEKTEN KİM KAÇTI’
Kadın milletvekillerinin başörtüsüyle TBMM’ye gelmeleriyle ilgili “Yıllarca başörtüsü konusunu çözmekten kimin kaçtığı, kimin istismar ettiği malumunuzdur” ifadesini kullanan DEVLET BAHÇELİ şöyle devam etti: “TBMM’ye başörtüsüyle gelinmesi olumlu ve memnuniyet verici olmasına karşın bunun bir zafer havasında sunulması fahiş hatadır. Başbakan bu başörtüsünün arkasına saklanmıştır. İşsizlik ve şehitler artmış ama Başbakan başörtüsünün arkasına sığınmıştır. Suçu engelleyememiş, başörtüsünü bayrak yapmıştır. Artık, Başbakan ve partisi başörtüyle siyaset yapmaktan vazgeçmelidir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*