AKP’NİN İPİNİ TÜRK GENÇLİĞİ ÇEKECEK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

AKP’NİN İPİNİ TÜRK GENÇLİĞİ ÇEKECEK

MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kız-erkek öğrencilerin bir arada kalmasına yönelik sözlerini dolaylı yoldan eleştirdi, “Ölçüyü kaçırdı, otokontrolü kaybetti. İyice ceberutlaştı. Ancak Türk gençliği AKP’nin ipini çekecek, sandığı kafasına geçirecektir. Hiçbir dönemde bu kadar aşağılanmayan Türk gençliği Başbakan’ın işini bitirecektir” dedi.

Evinin yakınında bulunan Tandoğan Meydanındaki mitingde Bahçeli, özetle şunları söyledi:

TÜRKİYE’Yİ YEDİRTMEYECEĞİZ
“Dara buhrana düşsek de sayımız azalsa da birimiz Metehan olur zalimlerin üstüne yürürüz, birimiz Atila olur Türklüğün varlığını yeni baştan yüceltiriz. Birimiz Mustafa Kemal olur Samsun’dan bağımsizlığın peşine düşer yurdumuzu düşman emellerinden silip süpürürüz. İddiayla söylüyorum Türkiye’yi ona buna yedirtmeyeceğiz. Ya İmralı’da pazarlıkta, ya da Kandil’de oynaştadır, ya da canla başla yolsuzluk tünelini kazıyorlardır.

KÜRT KARDEŞİM SESİNİ YÜKSELT
Türkiye Cumhuriyeti, sözde demokratikleşme, barış gibi kavramlarla parçalanmanın eşiğindedir. Bölünmeye tepkili Kürt kökenli kardeşlerim artık seslerini yükseltmeli, nerede durduklarını netleştirmelidir. îmralı canisinin ve PKK terörünün kanlı planlarına tepki göstermelidir. Kürt kökenli kardeşim gün bugündür. Vatana ve millete sahip çıkmak için zaman kaybetme. Sen bu milletin eşit ferdi olduğunu sakın unutma.

BAŞBAKAN HER TAKLAYI ATMAKTA
Başbakan Cumhuriyetten rahatsızdır. Siyasi geçmişinde bu husumetin türlü örnekleri vardır. Türk milletine kin kusmasının gerisinde milliyetinde yaşadığı derin açmazlar ve çelişkiler bulunmaktadır. Başbakan küresel mihrakların gözüne girmek için her taklayı atmaktadır. Bankalar ve valilikler yetmezmiş gibi, Devlet Madalya ve Nişan Yönetmeliği’nden Atatürk’ü ve TC’yi çıkarma cürümünün tarafı bu Başbakandır. Başbakan artık çizmeyi aşmıştır. Başbakan kimlerin hesabına çalıştığım şeref ve siyasi namusu varsa açıklamalıdır.

ZİNAYI SUC OLMAKTAN ÇIKARDIN
Ahlak ve namus istisman yaparken Avrupalı olmak adına zinayı suç olmaktan çıkaran Başbakan ve hükümettir. TSK’yı terör yuvası, Genelkurmay Başkanlarını terör örgütü yöneticisi olmakla suçlayan, kahramanları hapse tıkıp katilleri serbest bırakan Başbakan ve hükümetidir. Başörtüsünün altına saklanan, samimi dindarlarımızı münafıkça aldatan Başbakan ve hükümetidir.

GEZİ’NİN ACISI
Başbakan, Gezi Parkı’nın acısını çıkarmak için her şeyi yapmaktadır. Başbakanın gözünü hırs bürümüştür. Özel hayatları, konut dokunulmazlıklarını, kişisel hak ve hürriyetleri ihlal etmiş herkesi belli bir kalıba sokmaya yeltenmiştir. Başbakan ölçüyü kaçırmış, otokontrolü kaybetmiştir. Başbakan’a göre herkes şüpheli, herkes güvenilmez, herkes suça meyillidir. Başbakan diktatör kesilmiş iyice ceberutlaşmıştır.

HESABINI SORACAĞIZ
Türk gençliği AKP’nin ipini çekecek, sandığı kafasına geçirecektir. Bu genç kardeşim için milli bir görev olmuştur. Gezi dahil olmak üzere hiçbir dönemde bu kadar aşağılanmayan Türk gençliği Başbakan’ın işini bitirecektir. Gençlik, millet el ele haydi iktidara güle güle.”

¦ Umut ERDEM/ANKARA ¦

MHP Lideri DEVLET BAHÇELİ, “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” adıyla 23 • Mart’ta Bursa’dan başladığı “9 bölgede ‘ 9 temalı mitinglerinin sonuncusunu dün Ankara’da “Türkiye” başlığıyla düzenledi. Mitingde sık sık, “Alanımız dolmuştur, artık gelinmesin, televizyondan naklen izlenebilir” anonsu yapıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*