GENÇLİK HİÇ BU KADAR AŞAĞILANMADI

Cumhur İttifakı Millet Aklı

GENÇLİK HİÇ BU KADAR AŞAĞILANMADI

MHP lideri Bahçeli’den ‘kızlı erkekli’ yorumu: Erdoğan ölçüyü kaçırdı. Türk gençliği hiçbir dönemde bu kadar aşağılanmadı. Gençlik Erdoğan’ın ipini çekecek, sandığı kafasına geçirecek.

Tandoğan Meydanı MHP’lilerce tıklım tıklım dolduruldu. Bahçeli gelmeden önce kürsüden üç defa, “Artık meydan almıyor. Gelemeyenler Bengütürk’ten izlesin” anonsları yapıldı.

MHP temalı açık hava toplantılarının sonuncusu olan “Türkiye mitingi”ni dün Ankara’da Tandoğan Meydanı’nda yaptı. Tamamen dolu olan meydana konuşan Genel Başkan DEVLET BAHÇELİ, çözüm sürecini eleştirdi ve “Bu devletin kurucu öğesi ve asıl sahibi asil Türk milletidir. Biz demek bir demektir. Kökeni ne olursa olsun, her Türk vatandaşı Türkiye’nin bölünmesi halinde nelerin olacağını iyi düşünmelidir” dedi.

Gezi’nin intikamı
Bahçeli, Başbakan’ın Gezi Parkı’nın acısını çıkarmak için sürekli gençlere saldırdığım da ileri sürdü: “Özel hayatları, konut dokunulmazlığını, kişisel hak ve hürriyetleri ihlal etmiş, herkesi belli bir kalıbasokmaya yeltenmiştir. Başbakan Erdoğan ölçüyü kaçırmış, oto kontrolü kaybetmiştir. Başbakan’a göre herkes şüpheli, herkes güvenilmez ve herkes suça meyillidir. Millete hizmetkâr olduğunu söyleyen müzakereci Başbakan, diktatör kesilmiş, iyice ceberutlaşmıştır. Ancak Türk gençliği AKP’nin ipini çekecek, sandığı kafasına geçirecektir. Türk gençliği iktidarı geldiği gibi gönderecektir. Bunu yapmak genç kardeşim için artık milli bir görev olmuştur. Gezi olayları da dahil olmak üzere, hiçbir dönemde bu kadar aşağılanmayan Türk gençliği Başbakan’ın işini bitirecektir. Diyorum ki, gençlik millet elele, haydi iktidara güle güle. Herkesle kavgalı ve nizalı olan bu zihniyetten hesap sormak Milliyetçi Ilareket’in boynunun borcudur. Mayasında leke bulunan bugünkü iktidar Türkiye’yi yıkmadan, sandıkta yıkılmalıdır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*