MHP’den Şivan Perwer tepkisi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

yalcinMHP’li Yalçın: “Irkçılığın fitilini ateşleyenler Şivan Perwer gibi ayrılıkçılar.”

ANKARA (ANKA) – MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Türkiye’de ırkçılık belasının fitilini ateşleyenler, Şivan Perver gibi ayrılıkçılardır. AKP ile şakirtlerinin Türk kültürünü ve Türk birliğini reddedenlerle bir ortak kültür inşasına soyunması, necis su ile abdest almaktan farksızdır” dedi.

Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, Şivan Perver’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “dünyada bir insanlık suçu olarak görülen ve aşağılanan ırkçı bir anlayış ile şahsına saldırdığı” yönündeki sözlerine yanıt verdi. Bu iddianın “külliyen yalan” olduğunu ifade eden Yalçın, “Irkçılığın dik alasını yıllardır Türk topraklarında sahneleyerek milletimizin fertleri arasına fitne tohumlarını serpen, kendi halkını kaynaştığı kitleden koparmaya çalışan bir sicilli ırkçının, MHP Liderine ırkçılık isnadında bulunması, açık kalan kendi mabadını kapama gayretinden ibarettir. Türkiye’de ırkçılık belasının fitilini ateşleyenler, Şivan Perver gibi ayrılıkcılardır” dedi.

Siyasette çatışma kültüründen beslenin MHP değil, kendi halkına yıllardır acı çektirenler olduğunu belirten Yalçın, “Terörden, cinayetten ve devlet malına zarar vermekten çekinmeyen, insanlıktan nasibini almamış bir güruh ve onun savunucularıdır. Partimize ve camiamıza çamur atmaya çalışmalarının sebebi, biraz da kendi çirkin yüzlerini ve düşmanca niyetlerini gizleyebilmek içindir” dedi.
Şivan Perver’in AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna özgürlük şarkıları söyleyen bir “şövalye” gibi sunulduğunu belirten Yalçın, “Şivan Perver, Diyarbakır’a gelmek için Barzani’den ve Başbakan Erdoğan’ın inisiyatifi ile örtülü ödenekten para aldığı iddia edilen ve yıllarca bu milletin sazını çalmış, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş bir zavallıdır. Ama nankörlük meşrebi ve karakteri olduğu içindir ki AKP’nin giydirdiği kuzu postundan başını çıkararak diş göstermektedir” dedi.

-“KAŞARLANMIŞ HAİNLER”-
AK Parti iktidarına seslenen Yalçın şöyle devam etti:
“Yurt dışına kaçtıkları dönemde sürekli Türk milletinin aleyhinde bulunan, açıkça Türkiye düşmanlığı etmekten çekinmeyen insanları kucaklamak ve aynı çatı altında buluşturmaya uğraşmak beyhudedir. Kaşarlanmış bölücüler, bu işi meslek haline getirmişlerdir. AKP ile şakirtlerinin Türk kültürünü ve Türk birliğini reddedenlerle bir ortak kültür inşasına soyunması, necis su ile abdest almaktan farksızdır.

Kaşarlanmış hainlerin ellerine fırsat geçtiğinde ilk yapacakları iş, kendilerini methiyelerle meşruiyet ve masumiyet makamına çıkaranların hesabını görmek olacaktır.

Türkiye bir yamyamlar ve tamtamlar ülkesi değildir; Türkiye yolgeçen hanı da değildir. AKP’nin 11 yıldır oynadığı bu komedi tiyatrosuna bir son vermenin zamanı gelmiştir. Türk milletinin, kendi bekasını tehdit eden bu hükümete ve onun bilcümle yandaşına kefen biçeceği, bölücülerin tamtamlarını susturacağı günler uzak değildir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*