Bahçeli: Biz 3.5 yıl kadar halısız çıktık

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkam DEVLET BAHÇELİ bir araya geldiği bir grup gazeteciye gündemin sıcak maddelerini değerlendirdi.

Bahçeli özetle şunları söyledi:

HALI:
halisiz1Bunu niye yaptılar anlamak mümkün değil. Turkuvaz da kırmızı da güzel bir renk. Hiç önemsemedim. Yalınayak yürümesin de nasıl yürüyorsa yürüsün. Biz 3.5 yıl kadar halısız çıktık hiçbir mahzurlu bir taraf görmedik. DERS: AKP’nin 327 milletvekili var. Bu kadar tartışmaya gerek yok. istediklerini çıkarabiliyorlar. Bu kuruluşlar olmadan özel ders aldırma modası vardı. Dershaneler kapanırsa yine bu olur.

BARZANİ:
Aileden sorumlu bakan Diyarbakır’da 300-350 civarında çifti evlendiriyor. Onlar imam nikâhlılar da orada resmi nikâh kıyacaklar. Bunlardan bir tanesi güya Barzani’ye davetiye gönderiyor. O da -güya Başbakan ağabeyi ya- “Ağabeyime danışayım” diyor. Ve olay oradan başlıyor. Bin 300 tesis açtık diyorlar. Bunun yapılabilmesi için Diyarbakır’ın altüst olması lazım.

TRT Türk’e eleştiri
BAHÇELİ TRT Türk’ü de eleştirdi: “Almanya’da ikamet ettiğimiz yerde sadece TRT Türk vardı. Her saat başı haber veriyor, sürekli Recep Tayyip Erdoğan. Tarihi buluşma, herkes mutlu, huzurlu, barış var. Türkiye’ye geldik hiç böyle değil.”

SESSİZ:
Sessiz öfkeyi sandıkta göstereceksiniz. Onun haricinde bir kardeş kavgasına fırsat verecek bir hataya düşmemek lazım. Çatışma bunların arzuladığı bir şey.

AYASOFYA: (Ayasofya’da namaz kılıp kılmayacağının sorulması üzerine) Ayasofya’yı bu kadar sorun yapmayın. Namaz kılmak isteyen seccade alır gider kılar.

¦ Esra YAZDIÇ/ANKARA

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*