MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN: Biri dağın zirvesi iken diğeri ise Türk milletinin ve devletinin altını oymaya çalışan bir obruktur.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1️⃣CHP’li Özgür Özel merak buyurmasın! Türk siyasetinin yüz akı olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu karıştıracak kimse yoktur. Biri dağın zirvesi iken diğeri ise Türk milletinin ve devletinin altını oymaya çalışan bir obruktur.

2️⃣Kılıçdaroğlu’nun karıştırılacağı kişi ancak kendi emsalleri arasında aranmalıdır. Bu emsali; isteyen Kandil’de, isteyen okyanus ötesinde, isteyen Türk siyasetini şekillendirme hadsizliğine teşebbüs eden kirli odaklardan ihale koparmaya çalışan particiklerde arasın.

3️⃣Salgın sürecinde işletmelerin kapatılmasına da açılmasına da itiraz eden CHP yönetiminin tutarlı olduğu tek konu karşı çıkmaktır. Halkın değil Kılıçdaroğlu’nun partisi hâline gelen CHP’nin, demokrasi konuşulurken mahcubiyetinden ortamı terk etmek zorunda kalacağını hatırlatalım.

4️⃣Kılavuzu Kılıçdaroğlu olan Özgür Özel’in ve CHP yöneticilerinin basın açıklaması adı altında her gün gerçekleştirdikleri konuşmaların içi boş, amacı Türk milletinin kafasını karıştırmaktır; emir aldıkları çevrelere yaranma gayretinden başka bir şey değildir, hükümsüzdür.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*