MHP Seyhan’da 8 Mart coşkusu!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü büyük bir kaynaşmaya sahne oldu.

YOĞUN KATILIM
ATOSEV Tesislerinde Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gerçekleştirilen “Birlik ve Beraberlik Yemeği”nde 700’den fazla davetli yer aldı. Yemekte MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı belediye meclis üyeleri, Adana Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt ile bir çok sivil toplum örgütünün temsilcisi de hazır bulundu.

VARLI’DAN AKP’YE TEPKİ
MHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak ve arkadaşlarının örnek ev sahipliğinde yapılan etkinlikte konuşan Milletvekili Muharrem Varlı, AKP iktidarının, terörist başı ile yaptığı pazarlıkları hatırlattı. Varlı “Artık iş o hale getirildi ki, bebek katili Apo Türkiye’nin yol haritasını çiziyor. Başbakan da, Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına aldıklarını söylüyor. Hiçbir Türk vatandaşı bu aşağılık politikayı onaylamaz, onaylayamaz. Türk milleti, ilk seçimlerde sizi ayaklarının altına alıp sakız gibi çiğneyecek” dedi. Varlı, seçim sürecinde kadınlara çok büyük görevler düştüğünü de ifade etti.

KANLI, KEKİLLİ’Yİ UNUTMADI
İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, kadın emeğinin önemine ve kutsallığına vurgu yaptı. Şehit anaları başta olmak üzere salonda hazır bulunan ve bulunmayan bütün Seyhanlı kadınların Kadınlar Günü’nü tebrik eden Kanlı, “Yine başta Mürüvvet Kekilli olmak üzere bütün ülkücü şehit analarımızı da rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun” sözleriyle alkış aldı.

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET
Günün sürprizi ise, MHP Seyhan’da değişik dönemlerde kadın kolları başkanlığı yapan üç isime plaket verilmesi oldu. Zübeyde Parlak’a İnci Mahmat, Ayşe Berrin Şahanalan’a Hüseyin Sözlü, Aysel Güntürk’e ise Muharrem Varlı plaketlerini verdiler. Etkinlik, kadınların kendi aralarında eğlenmeleri ile son buldu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*