İzgioğlu’ndan “MHP’de toplanalım” çağrısı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkanı

ADANA – AKP’nin hızla erimeye başladığı, CHP’nin durağan bir seyir izlediği bu günlerde siyasetin parlayan yıldızı haline gelen Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, milli politikadan yana olan herkesi üç hilal altında buluşmaya ve burada siyaset yapmaya davet etti.

APO, NEREDEN NEREYE…
İzgioğlu, Akdeniz Tv’de Yüksel Mert’in sunduğu “Mertçe Söyleşi” programında önemli mesajlar verdi. Mert’in “MHP altın çağını yaşıyor” şeklindeki tespitini doğrulayan İzgioğlu, önce, “Türkiye’de yaşanan ibretlik bir sürecin” ana hatlarıyla fotoğrafını çekti: “On yıl önce sıfırlanan terör AKP iktidarıyla zirveye çıkarılmıştır. Sonra, dün yakalandığında ‘Türk devletine hizmet etmeye hazırım’ diyen terörist başı bugün Türk devletini tehdit etmeye, iktidarın yol haritasını belirlemeye başlamıştır.” dedi.

AKP-PKK-BDP+CHP
İzgioğlu özetle şunları söyledi:
“Bu süreçte Türk milliyetçiliğine saldıran, Türk milliyetçilerini düşman ilan eden AKP iktidarının temsilcileri, ne acıdır ki terör örgütü PKK ve onun şehir uzantısını çözüm ortağı kabul etmiş, onlarla birlikte yürümektedir. Atatürk’ün kurduğu CHP’yi yönetenler ise, ihanete değil, ihanetin içeriğiyle ilgili bilgi verilmemesine tepkilidir. Bıçak kemiğe dayanmıştır ki vatandaşlarımız bir çıkış yolu, bir çare aramaktadır. İşte bu arayışta, halkımız hızla Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelmektedir.” Bu yükseliş trendinde halkın yanı sıra aday adaylarının da partisine yoğun bir ilgi gösterdiğini aktaran İzgioğlu, “En küçük ilçelerde en az 4, bir çok yerde de en az 25 tane aday adayı bulunmaktadır.” diye konuştu.

YUVAYA DÖNÜŞ DAVETİ
Mustafa İzgioğlu “MHP, Türkiye’yi yönetmeye taliptir. Türk Milletinin kurtuluşunu da Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarında görüyoruz. Diğer siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımız da bu gerçeği görmeye başlamıştır. Onun için hangi partide olursa olsun ‘Bu vatan benim, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen herkesi MHP çatısı altında buluşmaya çağırıyoruz. Ve tabii ki daha önce bizde siyaset yapmış arkadaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Onları, Türk milletini yıkıma götüren zillet ve ihanet politikasına artık destek vermemeye, dolayısıyla asil ve asıl yuvalarına dönmeye çağırıyoruz. Değişik vesilelerle, değişik şartlarla oralara gidip ‘el’ olan ama asla ‘biz’ olamayan arkadaşlarımızı, varsa aramızdaki dargınlıkları, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp Türk Milleti için, ülkemiz için siyaset yapmaya davet ediyorum” çağrısı yaptı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*