Millet artık komplo iddiasını yemiyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonun Türk siyasi tarihinin en büyük skandalı olduğunu belirterek “Amerika ve İsrail ile herşeyinizle kolkolasınız. Ne komplosu. Artık millet bu komplo iddialarını yemiyor.” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, 17 Aralık tarihinde gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ve sonrasında yaşananlar hakkında açıklamada bulundu. Yaşananları ‘Mızrak çuvala sığmıyor, sökük dikiş tutmuyor’ sözleri ile değerlendiren MHP İl Başkanı Kılıç, “Son 6 yıldır milletin diline ‘İktidar mensupları çalıyor, çırpıyor’ sözleri pelesenk olmuştu. Vatandaş gözü ile görecek bir vaka arıyordu. İstanbul’da bir savcının yaptığı 2 yıllık soruşturma sonucunda Başbakan oğluna ve bakanlara kadar uzanan bir soruşturma ortaya çıktı. Görülüyor ki Türk siyasi tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı ile karşı karşıyayız. Hiçbir mantık, bir bankanın genel müdürünün evinde o kadar paranın olmasını izah etmez.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın operasyon hakkında yapmış olduğu komplo ve çete açıklamalarını değerlendiren MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, “Daha da vahimi Başbakan çıkıyor diyor ki; ‘Bunları çete yaptı, yaşananlar bir komplodur.’ Başbakan’ın çete var açıklamasını kabul edersek eğer bir çete varsa siz onun ortağısınız. Yaşananların dış güçlerin bir komplosu olduğu beyan ediyor Başbakan. Amerika ve İsrail sonuna kadar arkanda, herşeyinizle kolkolasınız. Pislikler artık arşı aldı. Komployu artık millet yemiyor. Bu örnek başka bir ülkede olsa o ülkenin yönetimindeki isimler hemen istifa ederdi. Bırakın gidin, düşün milletin yakasından. Yetim hakkı yemekten beyniniz sulanmış, başınız dönüyor. Bu milletin yakasından düşün. Medya terörü estiriyorlar. İstemedikleri insanın kafasını koparıyorlar. İkinci operasyonda hükümetin en yakınları içinde olduğu bir operasyondan bahsediliyor. Türk siyasi tarihinde böyle bir olay yok. Başbakan istifa etse de Yüce Divan’dan kurtulamayacak. Devam eden operasyonların sadece Ankara değil, diğer illere de yansıyacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*