Sorunlardan kurtuluş ve çarenin adresi Büyük Türk Milletidir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

BASIN AÇIKLAMASI

AKP nin iktidarı boyunca Devletin işleyişinde yarattığı tahribat, insan ve toplumu ayakta tutan değerleri silikleştirmenin meydana getirdiği fecaat “büyük rüşvet ve yolsuzluk” adı verilen operasyonla bir kez daha tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.

Başbakan ve AKP yandaşlarıyla birlikte Demokrasinin kurum ve kurallarıyla işlerliğini felç ederek fütursuzca sağa sola güya meydan okumaktadır.

Kendinden olmayan ve hasım gördükleriyle ilgili yapılan soruşturma ve yargılamalarda Savcıları – Hâkimleri kahraman ilan eden AKP, sıra kendisine geldiğinde ağız dolusu hakaret ve tehditler savurmaktadır.

Adalet, Hak ve Hakkaniyet duygusunu yerle bir eden vicdanları kanatan çürümüş bu yönetim anlayışının demokrat olduğunu söyleyebilmek demokrasiyle yan yana getirmek akıl ve izana yapılabilecek büyük hakarettir.

“komplo, derin güçler, çete, paralel devlet” hezeyanlarıyla bağırıp çağırmanın tek bir nedeni vardır oda “hanedan mensupları ve kol ağaları” hakkındaki yolsuzluk, rüşvet, haksız kazanç, ihaleye fesat karıştırma gibi akçeli suç iddialarını perdelemek cambaza bak oyunlarıyla vatandaşlarımızın dikkati ve takibinden kaçırmaktır.

“toplu açılış törenleri” kılıfıyla Yetim hakkı olan Devletin imkânlarıyla gece yarılarına kadar düzenlenen ‘remi geçit törenleri’ iktidar nimetlerinden mahrum olacakları endişesiyle çığrınan yandaşların sloganları eşliğinde üst perdeden bağırmak AKP yi hesap vermekten asla kurtaramayacaktır.

Birde bu ‘resmigeçit törenleri’nde üstlerinde beyaz şeker çuvallarıyla“kefenimizle ölmeye geldik” diyen şovmenler türemiştir.

“fırtına birliklerini andıran” bu tablo, goebbels vari propagandalarla hipnozlaşmış zayıf dimağlar üzerindeki “öldürücü” etkisini ortaya koymaktadır.

Anlaşılan o’ki yolun sonuna geldiği gerçeğini gören AKP, benden sonrası tufan diyerek, germeye, kutuplaştırmaya ve ötekileştirmeye yönelik tahrikle tehditle Adalet duygusunu dinamitlemeye devam edecektir.

AKP, Hukuk’a uymak yerine Adli kollukla ilgili yönetmelik değişikliğinde olduğu Hukuk’u kendisine uydurmaya çalışacaktır. Bu’da kurşun gibi havayı daha da ağırlaştıracak olup Allah korusun telafisi ve geri dönüşü imkansız daha büyük kargaşa ve kaosa davetiye çıkaracaktır.

Hukuk’a uymayan kural tanımayan hesap vermeden kaçan totaliter anlayışların Ülke ve Milletlerini tarumar eden felaketlere sürüklediği tarihteki ve günümüzdeki örnekleriyle mevcuttur.

Bu sorunlardan kurtuluş ve çarenin adresi Büyük Türk Milletidir.

Başta samimi duygularla AKP ye oy veren Vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız AKP nin hedef saptırmaya yönelik kara propagandalarına aldırış etmeden “Büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu” adı verilen iddiaları, ayakkabı kutularındaki dolarları ve bu eksende istifa eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan BAYRAKTAR’IN “ben istifa ediyorsam Başbabakan’da istifa etmelidir” sözünü dikkatinin merkezinde tutarak sağ duyu ve soğuk kanlılıkla takipçisi olmalıdır.

Ve Büyük Türk Milleti sürekli “sandık Milli irade” diyerek artık saklanması imkânsız “akçeli” suçları meşrulaştırmaya çalışan bu zihniyeti, 30 Mart 2014 ‘de İman, Ahlak, Fazilet ve Erdemle çelikleşmiş Milli İradesini ortaya koyarak sandığın dibine geçirmeli ve tarihin çöplüğüne süpürmelidir.

Tarihinde, yüz yüze kaldığı karanlık dönemlerden aklı, sağduyusu ve ferasetiyle her defasında çıkmayı bilmiş Büyük Türk Milletinin bu karanlık dönemi de kapatacağından asla endişemiz yoktur.

Kasvetli ve kahırlı geçen bir yılı daha geride bırakırken 2014 Yılının Milletimizin huzur ve mutluluğunu yeniden tesis edeceği, birliğini, dirliğini ve kardeşliğini pekiştireceği, çeşitli coğrafyalarda zulüm altında kan ve gözyaşına duçar olan Soydaşlarımızın, kardeşlerimizin acılarının dineceği bir zaman dilimi olması temennisiyle Vatandaşlarımızın yeni yıllarının hayırlı olmasını diliyorum.

İbrahim SAKIZCI
MHP Burdur İl Başkanı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*