MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: CHP, İP ve Gelecek cenahının tutumu ikiyüzlü siyasetlerinin örneğidir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, PKK/HDP’nin meşruluğu konusunda, “CHP, İP ve Gelecek cenahının tutumu, ikiyüzlü siyasetlerinin örneğidir.” dedi.

MHP Lideri’nin Türkiye’nin terör ve bölücülükle 37 yıldır ödenen ağır bedeli gözler önüne sermesinin ‘Zillet Çevresi’; CHP-İP-GELECEK ve cenahlarını, tedirgin ettiğini aktaran Özdemir, bu çevrelerin HDP’nin meşruluğu konusundaki tutumlarını ikiyüzlü siyasetlerine örnek gösterdi.

‘Zillet Çevresi’ yayın organlarından Gazete Pencere, Karar, Korkusuz ve Yeniçağ gibi gazetelerde, MHP Liderinin gündeme getirdiği ‘terör ile mücadeledeki ödenen ağır bedelden’ özellikle dem vurulmadığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımızın Türkiye’nin 37 yıldır terörle ve bölücülükle mücadele ederken bunun maliyetinin 2 trilyon 256 milyar dolara ulaştığını ifade buyurmaları belli ki zillet çevresi ve aynı cenahta bulunan bazı basın organlarını tedirgin etmiştir.

Bugünlerde bir yandan etnik bölücülüğü kışkırtma, PKK/HDP’yi meşru gösterme uğraşında olup, diğer yandan ekonomiyle alakalı istismarcılık yaparak yalan ve iftira yolunu seçen CHP, İP ve Gelecek cenahının tutumu ikiyüzlü siyasetlerinin bir başka örneğidir.

Gazete Pencere, Karar, Korkusuz ve Fitneçağ gibi gazetelerde Sayın Genel Başkanımız ve partimizle ilgili bugün çıkan haberler ve köşesiz köşe yazılarının başlıkları ile içeriklerine bakıldığında Türkiye’nin terörle mücadelede ödediği ağır bedele özellikle dem vurulmamaktadır!

Kirli bir vicdanın habis niyetli temsilcileri terörle mücadelenin her boyutunda ülkemiz kaynaklarının ulaştığı boyutu ısrarla görmemeleri ve göstermek istememeleri, HDP’yi meşrulaştırma, bitme noktasına gelen teröre hayat öpücüğü verme uğraşının bir başka tezahürüdür.

Maksatlı yapılan haberlerle terörle mücadelenin ekonomik karşılığının geldiği boyutla alakalı Milliyetçi Hareket Partisi’nin görüşlerini başka alanlara çekme arayışında olanlar boşuna heveslenmesin. Rezilliklerini toplum vicdanı çok iyi biliyor.

Terörle mücadelenin ekonomik bir karşılığı vardır. Bu karşılık ülkemizin öz kaynaklarıdır. İhanet cenahına yol açmaya uğraşanların, bu faturadan bahsetmeyip, ekonomide felaket tellallığına soyunan utanmazların bozuk niyetleri bir kez daha kendisini ele vermiştir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*