MHP’li adaylar, Emir Sultan Türbesi’ni ziyaret etti

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İl Başkanı Necat Karakaş ile ilçe belediye başkan adayları Emir Sultan Türbesi’ni ziyaret etti.

Osmanlı’nın kuruluş dönemi mutasavvıflarından Emir Sultan Hazretleri’nin türbesine gelen Taşer, Karakaş ve beraberindeki adaylar, türbede dua etti. Türbe çıkışı açıklamalarda bulunan MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, “Emir Sultan Hazretleri İslam dünyasında çok büyük izler bırakmış çok muhterem bir insan. Başlattığımız sevda hareketinin ilk başlangıç noktasının Emir Sultan’dan olmasını arzu ettik. Allah mahcup etmesin. Biz devletimize, milletimize ve bütün İslam alemine faydalı olacağına inandığımız bir yola çıkıyoruz.” dedi.

Emir Sultan Hazretleri İzmir’e mührünü vuran komutanlardan biri olması dolayısı ile ziyarete geldiklerini ifade eden İl Başkanı Necat Karakaş da şunları söyledi; “İzmir’in mührü kendisindedir düşüncesiyle, İzmir’in mührünü almaya geldik. Cenab-ı Allah kısmet ederse hayır dualarda bulunduk. Önümüzdeki seçimlerde nasip olursa İzmirli hemşehrilerimizin desteğiyle ve dualarımızla İzmir’in mührünü inşallah almış olacağız.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*