MHP’li Çelik: Antalya’yı dört mevsim turizm ve tarım şehri yapacağız

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı Kemal Çelik, turizm şehrini 4 mevsim tarım ve turizm yapılabilen bir şehir haline getirerek işsizliği bitireceklerini söyledi.

Akseki Eğitim Hayratı Derneği üyeleri ile bir araya gelen Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni yepyeni bir modelle yönetmek için gerekli proje ve kadrolarının hazır olduğunu ifade etti. Çelik, “Dört mevsim tarımı politikamız kapsamında Korkuteli, Elmalı, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ilçelerimiz örtü altı serada devreye girecek. Ayrıca, alternatif turizmle turizmi ilk etapta 10 aya, daha sonra da tüm yıla ve 4 mevsime yayacağız. Bununla birlikte işsizlik sorununu da kökünden çözüme kavuşturacağız. Çünkü tarım ve turizm en önemli istihdam sektörüdür.” diye konuştu.

Seçildiği taktirde Antalya’yı modern ve fonksiyonel bir yönetim modeli ile yönetmeyi planladığını ifade eden Çelik, şunları söyledi: “Yerel Gündem 21 politikasına uygun olarak sivil toplum örgütleri, özel sektör ve üniversite ile birlikte kentin dinamiklerini ön plana çıkartarak, Antalya’yı Antalya’dan, Antalyalı hemşehrilerimizle oluşturacağımız güçle yöneteceğiz. Büyükşehir belediye başkanı da Antalya’nın ortak gücünü temsil edecek. Bunun için 7 tane danışma ve koordinasyon kurulları oluşturduk. Turizm danışma ve koordinasyon kurulu, tarımsal planlama koordinasyon kurulu, bu kurullar birer örnektir. Bunlar, belediyenin bünyesinde ve kent konseyinin içinden çıkacak. Bu kurullarda hazırlanan plan ve projeler belediye meclisine gelecek. Şu anda belediye meclislerinin en büyük icraatı, plan tadilatlarıdır. Belediye meclislerini imar değişiklikleri yapan konumdan kurtaracağız. Belediye meclisleri Antalya’nın gelecek vizyonunun tartışıldığı ve karara bağlandığı bir meclis haline gelecek.“

Akseki Eğitim Hayratı Derneği Başkanı İbrahim Ekmekçi de toplantılarına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik’e teşekkür ederek, derneğin flamasını verdi. Toplantıya; MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Akseki Belediye Başkan Adayı Halil Durna, MHP Kepez Belediye Başkan Adayı Murat Dinç, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu da katıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*