MHP Grup Başkanvekilimiz M. Levent BÜLBÜL: CHP Zihniyeti, Milli İradenin Vicdanında Sabıkalı Olarak Yerini Almıştır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Sivil itaatsizlik çağrısıyla Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen ve Kandilin(!) ağzıyla konuşan CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’na, liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ’nin verdiği tarihi cevap anlaşılan Özgür Özel ve türevlerinin kimyasını bozmuş!

Özgür Özel hezeyan dolu açıklamalarına bir yenisini daha eklemiştir. Liderimiz Devlet BAHÇELİ ‘elektriği olmayanlar kandil yaksınlar’ dememiş aksine Kandilin(!) emrinde siyaset yapanlara, riya ve takiyye kokan meşhur provakatörlere milli bir ihtarda bulunmuştur!

Liderimiz, dünyada yaşanan ve ülkemizde de etkisi görülen yüksek enflasyona karşı herkesi indirim yapmaya davet etmiş, askıda ekmek kampanyası başlatarak milletimizin yardımlaşma duygusunu arttırmak istemiş; milli, duyarlı, sorumlu ve feraset sahibi bir siyaset izlemiştir.

Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak ve vatandaşımızın enerji masraflarını azaltacak;nükleer enerji, Karadeniz ve Akdeniz’deki enerji rezervi keşfi gibi hamlelerin karşısında yer alan CHP zihniyeti bugün Türk milletini elektrik faturası üzerinden tahrik etmektedir.

CHP, küresel çapta yaşanan yüksek fiyatlamaları bir kenara bırakıp ülkemizde yaşanan enflasyona bir çözüm önerisi getirmek yerine sivil itaatsizlik söylemiyle PKKnın emellerine hizmet etmeye devam etmiş ve milletimizin bu zor günlerde karşısında yer aldığını tescillemiştir!

Türk milletini tahrik edici söylemlerle devletiyle bir kavgaya sürüklemek isteyen ama devlete isyan eden hainlerle de barışmayı taahhüt eden bugünki CHP zihniyeti, milli iradenin vicdanında sabıkalı olarak yerini almıştır.

MHP, bölgemizde ve dünyada enerji savaşlarının boy gösterdiği bir süreçte, küresel çapta yaşanan pandemi şartlarının da getirdiği yüksek maliyetlerin asgari ölçüde milletimize yansıtılması için çaba sarfeden devletimizin yanındadır.

Geceliği 100 bin liralık otellerde kalıp akşam kamera karşısına geçerek güya milletimizin sorunlarını dile getirme kisvesiyle sivil itaatsizlik çağrısı yapan CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun samimi olmadığı bir defa daha açığa çıkmıştır!

Terörist Demirtaş’ın ortak miting çağrısına uyan, HDP’nin sokak eylemleri çağrısına fatura ödememe davetiyle destek olan, PKK’nın şehit ettiği askerimizin ardından bölücülerle barışamadık diye hayıflananlar gölgede siyaset yapmaya çalışsalar da milletimiz her şeyin farkındadır!

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Türklüğünün savunucusu Türk Mukavemet Teşkilatı’na yayın organlarında iftira ve hakaret edenler, Tunceli ilimizi dersim diye nitelelendirenler, Türk milletinin karşısında olduklarını ve Atatürk’e muhalefet ettiklerini bir kere daha göstermişlerdir!

Terörist Seyit Rıza’nın geleneğini sürdürdüğünü ifade edenlerle sivil itaatsizlik çağrısıyla kol kola girenlerin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini ne hale getirdikleri,bugünki CHP’nin Türk siyasetine kara bir leke olarak geçtiği milli vicdanlarda yer alan bir hakikattir.

Siyasette karanlığı, kaosu ve kargaşayı kendilerine amaç edinenlerin, sokakların her zaman ve her şartta karanlık olduğunu dile getiren ve ay yıldızın ışığında ülkesi için siyaset yapan liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ’nin duruş ve tavrını idrak etmesi beklenemez!

Milliyetçi Hareket Partisi; ay yıldızımızın ışığında, Türk milletinin birlik ve beraberliği, refah ve huzuru için mücadelesine devam edecektir.

Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya’nın dediği gibi;

“Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar: Yurda ay yıldızın ışığı yeter.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*