MHP Genel Başkan Yardımcı İsmail ÖZDEMİR: Ucube Metinde Masa Altından Mesaj Verdikleri HDP, PKK, Kandil “Hassasiyeti” Sebebiyle mi Atatürk’ün Adını Anmaktan İmtina Ettiler?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR: Ucube Metinde Masa Altından Mesaj Verdikleri HDP, PKK, Kandil “Hassasiyeti” Sebebiyle Mi Atatürk’ün Adını Anmaktan İmtina Ettiler?

D.Akdeniz’de rezil tezleri geçerli görüp mavi vatanımıza göz diken, Mehmetçiğe kurşun sıkan terör örgütlerini her fırsatta kollayan Avrupa Konseyi CHP ve kuyruğundaki partilerin yol göstericisiymiş! En önemlisi ilan edilen ucube metinde Atatürk’e ait tek bir söze rastladınız mı?

Tarihi denilen trajikomik ve ucube metnin içinde de özünde de Atatürk yok! Atatürk’ün karşı durduğu, Türkiye’nin istiklal ve istikbaline kast etmiş güruha ise teslimiyet var! Bunlar mı Atatürkçü? Bunlar mı Atatürk’ün ilkelerine bağlı? İşte zillet gerçeği budur!

Zillet cenahı tarihi buluşma ve tarihi metin diye duyurduğu ucube yazıda Atatürk’e yer vermeyip, Atatürk’ün adını anmayıp kime göz kırpıyor? Masa altından mesaj verdikleri HDP, PKK, Kandil “hassasiyeti” sebebiyle mi Atatürk’ün adını anmaktan imtina ettiler?

“Cumhur İttifakı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma” hedefini yakalama azmi ile milli ve üniter devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesidir.” Farkımız işte budur!

Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te zillet cenahındaki partilerden hangisi Atatürk’ün adından rahatsızlık duydu da tarihi olarak ilan ettikleri ucube metine adının girmesini istemedi? Kim kimi, ne karşılığında ve nasıl ikna etti?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*