MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: CHP varken Türkiye’nin başka düşmana ihtiyacı yoktur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ”Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de hiç kimsenin mal ve can güvenliği yok. Türkiye’ye yatırım yapmayın.” diyerek her fırsatta Türkiye’yi yabancılara şikayet etmektedir. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP varken Türkiye’nin başka düşmana ihtiyacı yoktur.” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın açıklaması şöyle;

“Aklını Kandil’e kiraya veren, kalbi Pensilvanya’da atan ve kulağı Beyaz Saray’da olan CHP, emperyalistlerin taşeronluğunu yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet etmekte, Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle birlikte hareket ederek beşinci kol faaliyeti yürütmektedir.

Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de hiç kimsenin mal ve can güvenliği yok. Türkiye’ye yatırım yapmayın.” diyerek her fırsatta Türkiye’yi yabancılara şikayet etmektedir. Kılıçdaroğlu gibi ülkesini yabancılara şikayet eden ana muhalefet partisi lideri dünyanın hiçbir yerinde yoktur.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki büyükelçilere mektup göndererek “ Kanal İstanbul Projesini desteklemeyin. İktidara geldiğimizde projeyi durduracağız. Kredi veren ülkeyle aramıza mesafe koyacağız. Şirketlerin paralarını ödemeyeceğiz.” diyerek yabancı yatırımcıları tehdit etmiştir.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, sürekli siyasi istikrarsızlık ve kaos yaratmaya çalışmakta, korku ve umutsuzluk pompalayarak gerilim politikası yürütmektedir. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP varken Türkiye’nin başka düşmana ihtiyacı yoktur.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir” demiştir.

CHP’li Engin Özkoç Liderimizin “ÖTV üzerinden ekonomiye yönelik manipülasyon yapılmamasına” yönelik açıklamasını fetö taktiğiyle çarpıtarak “Devlet Bahçeli, otomobilde ÖTV indirimine karşı çıkmış” demiş. CHP’li Özkoç’tan da bu beklenirdi. Ne de olsa hocaları belli…

CHP’li bazı yöneticilerin fetö terör örgütünün ABD’deki kuruluşlarını ziyaretleri bunlarla ahbap-çavuş samimiyetleri medyaya yansımıştır. Anlaşılan o dur ki, bazı CHP’li yöneticiler fetönün üst kuruluşlarında siyasi stajını iyi tamamlamış, fetö’nün taktiklerini iyi öğrenmişler.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*