MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: CHP, sağlıkta şiddet konusunu siyasi istismar için kullanıyor!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçay: CHP, sağlıkta şiddet konusunu siyasi istismar için kullanıyor!

CHP ve yandaşları, her meselede olduğu gibi sağlıkta şiddet konusunu da siyasi istismar için kullanmaktadır. Amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

Nitekim, CHP’nin sağlıkta şiddeti görüşmek için TBMM’nin 1 Ağustos 2022’de olağanüstü toplanmasına yönelik talebi CHP milletvekilleri ve ortaklarının yeterli sayıda milletvekili ile TBMM Genel Kurulu’na katılmaması nedeniyle gerçekleşmemiştir.

CHP ve İP’in toplamda 171 milletvekili vardır. Ama söz konusu iki partiden oylamaya katılan milletvekili sayısı 149’dur. Kendi tekliflerine dahi tam kadro sahip çıkamamışlardır.

Üstelik, her fırsatta Anayasa ve Meclis iç tüzüğünden kaynaklanan haklarını kullandıklarını vurgulayan CHP, oylamaya katılan milletvekili sayısını arttırmak için mükerrer oy kullanarak usulsüzlük yapmıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu “Bu saatten sonra sağlıkçılara karşı şiddet eylemi yapılırsa bunun sorumlusu AK Parti ve MHP’dir” diyerek asılsız itham ve kara propagandalarla asıl niyetini ortaya koymuş, cumhur ittifakını hedef almıştır.

Kılıçdaroğlu’nun sözleri toplumu kışkırtmaya dönük provokatörlüktür. CHP hesabını 1 Ağustos 2022’de TBMM’nin toplanmaması üzerine yapmıştır.

Yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda TBMM günlerce çalışacaktı. Kılıçdaroğlu’nun 2 Ağustos 2022 sabahı 120 milletvekili ile daha önceden planlanan program kapsamında Erzurum’a gitmesi sağlıkta şiddet konusunda ne kadar samimiyetsiz olduğunu göstermektedir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*