MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: Taha Akyol, bebek katili Öcalan’ın yamağı Selahattin Demirtaş’ı da övüyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: Taha Akyol, bebek katili Öcalan’ın yamağı Selahattin Demirtaş’ı da övüyor

Taha Akyol; bir fikre ve inanca veya bir hukuk kuralına riayete yatkınlıktan çok, haklı haksız her konuda muhalif tutum takınmaya, ilkesizliğe mütemayil olduğundan, sürekli kan ve itibar kaybediyor.

Doku uyuşmazlığı sebebiyle vaktiyle MHP’den kopan Akyol, savrulduğu zillet kulvarında siyasi oportünizmin en kıvrak figürlerini sergilemeyi sürdürüyor. Akyol’un son dansını, bugün çıktığı CHP borazanı Halk TV’de tebessümle izledik.

Akyol; yozlaşmaktan, liyakatsizlikten, ehliyetsizlikten, hukukun üstünlüğünden dem vurup bol bol laf cambazlığı yapıyor ama özünden koparak nasıl yozlaşmış bir müstemleke aydınına dönüştüğünü gizleyemiyor.

Taha Akyol; hem hukuksuzluk ve vesayetçiliğin takipçisi, hem de siyasette nefret söyleminin rehberi olan zillet ittifakını savunmakla kalmıyor. Kripto bacısı gibi, bebek katili Öcalan’ın yamağı Selahattin Demirtaş’ı da övüyor. Bu, tükenişin işaretidir!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*