Adaylar sıfır hata ile belirlenecek

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Sami Baysal, adayların ‘sıfır hata ile kesin sonuç almayı sağlayacak çalışmalar’ sonucunda açıklanacağını bildirdi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Adana İl Başkan Yardımcısı Sami Baysal, adayların ‘sıfır hata ile kesin sonuç almayı sağlayacak çalışmalar’ sonucunda açıklanacağını bildirdi.
YOĞUN HAZIRLIK
Sami Baysal, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılması öngörülen yerel seçimlere yoğun şekilde hazırlandıklarını söyledi. Teşkilatların kendi bünyesinde yapması gereken rutin hazırlıkların devam ettiği süreçte, kamuoyunun en çok aday adaylığı tercihine odaklandığını hatırlatan Baysal, şunları kaydetti:
DUYGUSALLIK YOK
“Biz meseleyi sadece yerel bir seçim olarak görmüyoruz. Kimin kazanacağı ile değil, memleketimizin kazanıp kazanmadığıyla ilgileniyoruz. Dolayısıyla yerel seçimleri, genel seçimleri kazanmak için yani tek başına iktidara sağlam bir zemin oluşturmak için Adana ölçeğinde ayrıca önemsiyoruz. Bu noktada İl Başkanımız Sayın İzgioğlu’nun aday seçiminde duygusal davranmayacağımız yönündeki beyanı, Adana’da MHP teşkilatlarının stratejisini özetlemektedir.”
HERKES ADAY OLABİLİR
Baysal devamla şunları söyledi:
“Pozantı ilçemiz dışında henüz adayların belirlenmediği içinde bulunduğumuz süreçte, milli ve manevi değerlerimizle barışık olan her kişi ve kurumla aynı mesafede olmaya özen gösteriyoruz. Partimizden herkes aday adayı olabilir. Adayların belirlenmesinde liyakat, samimiyet ve anket yani kamuoyu araştırmaları teşkilatlarımıza yol gösterecektir. Adayların açıklanacağı tarihe kadar olan sürede ilçe, il ve genel merkezimiz tarafından dönem dönem birbirinden bağımsız araştırmalar yapılacaktır. Benzer araştırmaları aday adaylarının da yaptırmaları kendi takdirlerindedir.”
TEK SEÇENEK MHP
MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Sami Baysal, “Yapılan araştırmalar sonucunda hangi adayla kazanacaksak onunla seçime gireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Aziz milletimizin bağrına taş basarak izlediği ihanet süreci ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olma ülküsüne vurulmak istenen ihanet hançerini bertaraf edebilecek yegane siyasi irade Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bunun da yolu iktidar olmaktan yani yönetimi devralmaktan geçmektedir. İşte bu yüzden her zamankinden daha fazla özel bir önem atfettiğimiz yerel seçimleri mutlak surette kazanmamız gerekmektedir. Bu ifadelerden de anlaşılacağı üzere, mutlaka kazanmak için yola çıkan Partimizde, adayların sıfır hata ile kesin sonuç almayı sağlayacak çalışmalar sonucunda açıklanacağını belirtmek isterim.” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1 yorum

  1. Başkanım, yolunuz ae7ık olsun. Duamız sildnzeiir. 1980 lerden beri gf6nfcl verdiğimiz, canla başla e7alıştığımız partimize, ocaklarımıza son 3-4 yıldır gitmiyor, gitsek bile şevksiz heyecansız bakıp geliyoruz. Vallahi sizin bu hareketinizle bir şevk ve heyecan duymaya başladık, inşallah o eski dinamik gfcnlerimize df6neriz. Allah yardımcınız olsun.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*