MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: Dünyadaki siyasal krizlerde Türkiye artık krizi çözüme kavuşturan, tarafları bir araya getiren, söz dinleyen değil sözü dinlenen ülke konumundadır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar YILDIRIM: Dünyadaki siyasal krizlerde Türkiye artık krizi çözüme kavuşturan, tarafları bir araya getiren, söz dinleyen değil sözü dinlenen ülke konumundadır

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, aylardır Türkiye’de ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmadık. Bu ziyaretlerde gördük ki, Türk Milleti’nin irfanı çok diri, olayları analiz etme kabiliyeti hiç olmadığı kadar canlıdır. Bu sebepten milletimiz görüyor ve biliyor ki, bu memlekete fayda MHP’den var, Cumhur İttifakı’ndan var.

Küresel salgın sebebiyle tedarik zincirlerinde yaşanan aksaklıkların, üretim ve istihdamı azaltması, bununda fiyatları yukarıya çekmesi sebebiyle, başta gelişmiş ekonomiler olmak üzere tüm piyasalar yüksek enflasyon sorunuyla boğuşmaktadır.

Hep birlikte gördük ki, muhalefetin şiddetli şekilde tahrik etmesine, kurgulanmış sokak oyunları çevirmesine rağmen, Türk Milleti yine bağımsızlık dedi, yine cumhur dedi, yine birliktelik dedi.

Tüm dünyada patlak verecek tahıl krizini Türkiye çözmüş, bu şekilde de hem temel besin maddelerinde meydana gelecek hiperenflasyonu hem de ortaya çıkacak sosyal ve sıhhi maliyetler engellenmiştir.

Dünyadaki siyasal krizlerde Türkiye artık krizi çözüme kavuşturan, tarafları bir araya getiren, söz dinleyen değil sözü dinlenen ülke konumundadır.

Türkiye hem sahada aktif, hem masada muteber ise, bundaki pay şüphesiz Cumhur İttifakı’nın sarsılmaz bağımsızlık iradesidir.

Ayasofya’nın nurlanmış gökleri bugün ALLAH’ın birliğine, Hz.Muhammed’in(SAV) peygamberliğine şahitlik ederek, inananları kurtuluşa davet ediyorsa bunun arkasında ilahi kudretin kuşatmasında bir irade vardır.

30 yılı aşkındır işgal altında olan Karabağ’ın gökleri bugün azad edilmişse, hür göklerinde Ayyıldız dalgalanıyorsa, bunun arkasından bir yiğitlik vardır.

Libya’da, Suriye’de, Balkanlarda, Kafkasya’da Türkiye’den icazet alınmadan politika yapılamıyorsa bunun arka planında bir kuvvet var.

Tüm bu başarıların ardında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Liderimiz Devlet Bahçeli gibi iki yiğit vatan evladının, vatanın çağrısına kulak vererek kurdukları Cumhur İttifakı vardır.

Zillet ittifakının, altında toplandıkları masa ithaldir, ayaklarında ihaneti, kirli örtüsünün altında da pkk’yı besleyip büyütmektedirler.

Karadeniz bugün Kafkasya’da dalgalanan şanlı Türk bayrağının coşkusuyla çırpınıyor. Karadeniz dağlarında tek bir terörist bile kalmadı. Eren Bülbül’ümüzün ruhu şimdi şaddır.

MHP olarak, ithal masaların altında değil, Türk’ün sofrasında Türk’le dertlenmekteyiz. Zilletin ortakları henüz adaylarını bile açıklayamıyorlar. Çünkü kendileri de şaşkınlık içerisindeler. Kazanacaklarına onlarda inanmıyorlar. Sağın oyuyla solu iktidar yapma planını nasıl hayata geçireceğiz diye telaşlılar. Oysa Cumhur İttifakı “Aday Belli, Karar Net!” diyor. Türkiye ve Türk milleti karşısında saf saf toplanıp sıralanan odaklarla mücadele diyor. Bu yüzden her gittiğimiz yerde yine, yeniden hatırlatıyoruz. Bilge Liderimizin de işaret ettiği gibi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatınız diyoruz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*