ÖNEMLİ GÜNDE BÜYÜK BULUŞMA

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP’nin “Aday belli, Karar net” mitingleri bugün başlıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan seçimler için bugün meydanlara iniyor.

Sivas Kongresinin 103. yıl dönümünde gerçekleştirilecek olan miting saat 16:00’da başlayacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda Sivaslılara seslenecek.

Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi 103 yıl önce bugün yapıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli de aynı ruhuyla “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitinglerin ilkini bugün saat 16:00’da Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirecek. MHP, 11 Eylül’de Bursa’da, 18 Eylül’de Kayseri’de ve 25 Eylül’de Erzurum’da mitingler düzenleyecek.

 ADAY BELLİ, KARAR NET
Seçim döneminin başladığını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitingler yapacağız. Bu mitinglerin ilkini bugün Sivas’ta ‘Amasya, Tokat, Çorum, Yozgat il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla miting yapacağız. Sivas ilimizin merkez olacağı ilk miting, Sivas Kongresi’nin ruhuyla gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

ÇAĞRIM SANA!
Siyasetin insanla yapıldığını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın, “Siyaset insanları ikna etme sanatıdır. Türkiye’nin her yerini hep birlikte dolaşacağız. Toplumun her kesimine Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Çağrım Sana!’ sloganında anlamını bulan davetimizi ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

KAYBETMEYECEĞİZ
Türkiye’nin kazanımlarını kaybetmemesi gerektiğini kaydeden Semih Yalçın, “MHP, seçimlere bütün imkânları ve zafer inancıyla hazırlanmaktadır. Türkiye’nin kazanımları ortada. Bu kazanımlarımızı kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Adayımız belli. 2023 Haziran’ında Cumhur İttifakı ipi bir kez daha göğüsleyecek, bir sonraki küresel hedefler için milli iradeden onay alacaktır” şeklinde konuştu.

MHP’nin düzenleyeceği miting serisi bugünkü Sivas mitinginin ardından; 11 Eylül’de Bursa, 18 Eylül’de Kayseri, 25 Eylül’de Erzurum mitingleri ile devam edecek.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*