MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail ÖZDEMİR: CHP ve İP ABD’de medet arayacak kadar acziyet ve aymazlık içerisinde

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR: CHP ve İP ABD’de medet arayacak kadar acziyet ve aymazlık içerisinde

Muhalefet partilerinin düştükleri zillet çukuru içler acısı. Türk Milleti ufkunu Türk İslam dünyasında doğmaya muktedir olan 21. Yüzyıl güneşine doğru tayin ederken, CHP ve İP ABD’de medet arayacak kadar acziyet ve aymazlık içerisinde. Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir!

Zillet cephesinin ne Türk milletinin duygu ve hissiyatlarından haberleri var, ne de dünyada olup bitenleri Ankara merkezli okuyabilecek vicdan ve akılları! 20.Yüzyıl bitti! Akif’in tabiriyle “Ah o yirminci asır yok mu, o mahlûk-i asîl, Ne kadar gözdesi mevcûd ise hakkıyle sefîl”

Emperyalizmin gönüllü Truva atı olmaya hevesleneler de bu sefaletin birer parçası olduklarını her halleri ile gösteriyorlar. Yükselen ve Lider Ülke Türkiye gerçeğini bir türlü kabullenip, hazmedemeyenler, siyasi miadını 2023 Haziran’ında kesin olarak doldurmuş olacaklar.

Bugün Vaşington yahut Brüksel’in yolunu tutarak siyasi çıkar elde edeceğini düşünen zavallılar, uzak olmayan bir gelecekte aynı merkezlerde yaşanacak seçimler için birilerinin, hoşlarına gitsin yada gitmesin, Türkiye’nin yolunu arşınlamak zorunda kalacaklarını göremiyorlar…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*