MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: Nerede bir Pkk’lı, Fetöcü hain varsa, nerede bir Türkiye düşmanı varsa bu hainlere ilk sahip çıkan CHP’dir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçay: Nerede bir Pkk’lı, Fetöcü hain varsa, nerede bir Türkiye düşmanı varsa bu hainlere ilk sahip çıkan CHP’dir

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 23 Ekim Pazar günü büyük ecdadımızın yetiştiği “Şehzadeler Kenti” Manisa’mıza geliyor.

Manisalı tüm hemşehrilerimizi Liderimiz Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle 23 Ekim Pazar günü saat: 16.00’da Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak açık hava toplantımıza davet ediyorum.

Manisa cesaret demektir. Manisa inanç, iman ve milli ruh demektir. Manisa milli şuur demektir.

Her zaman şehidine, şühedasına sahip çıkan, vatanını ve bayrağını namus bilen, ülkesini ve ülküsünü aziz bilen Manisalı hemşerilerim 23 Ekim Pazar Günü Manisa Cumhuriyet Meydanına akın edecektir. Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndan yükselen ses yedi düvelden duyulacak, dosta güven verecek, düşmana korku salacaktır.

Cumhur İttifakı milli çıkarlarımız için mücadele ederken zillet ittifakı Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet etmektedir.

Cumhur İttifakı, pkk terör örgütü ve işbirlikçileriyle mücadele ederken, zillet ittifakı terör örgütlerine sahip çıkmakta, pkk terör örgütünün siyasi kolu HDP ile işbirliği yapmaktadır. Türkiye’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine karşı düzenlediği operasyonlara karşı çıkmaktadır. KHK ile ihraç edilen fetöcü ve pkk’lı teröristleri göreve iade edeceklerini söylüyorlar. Kazandıkları belediyelere pkk’lıları, fetö’cüleri dolduruyorlar.

Türkiye’nin milli meselelerine bakış açısından zillet ittifakını oluşturan CHP, HDP ve İP arasında hiçbir park yoktur.

Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle işbirliği yapanlar bunlardır. Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet edenler bunlardır. Mandacı zihniyetle yabancı başkentlerden iktidar dilenen bunlardır.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda icazeti milletimiz yerine uluslararası aktörlerden almak için ABD’ye gitmiştir. Çünkü bilmektedir ki, zillet ittifakının adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. ABD başkanı Biden’dan, Pensilvanya’dan ve Kandil’den onay almadan adayımız budur diyemezler.

Kamuoyuna yansıdığı kadarıyla Kemal Kılıçdaroğlu ABD’den icazet alamamıştır. Bunu fırsat bilen İP hemen devreye girmiş Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı emekli Büyükelçi Ahmet Kamil Erozan başkanlığında bir heyeti icazet almak için ABD’ye göndermiştir.
Zillet ittifakı, cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunun cevabını yanlış yerde aramaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını seçecek, belirleyecek ve yetkilendirecek güç ne AB’dir, ne ABD’dir, ne Pensilvanya’dır ne Kandil’dir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanlığı için tek icazet yeri Türk Milletidir.

Şebnem Fincancı başkanlığındaki Türk Tabipleri Birliği, Kandil’in bir şubesi gibi çalışmakta, PKK terör örgütü ve Türkiye düşmanlarıyla birlikte hareket etmektedir. Taktıkları ‘sağlıkçı, doktor, hekim’ maskeleriyle Türkiye düşmanlarına, terör örgütlerine ve onun siyasi uzantılarına hizmet etmektedir.

Şebnem Fincancı adındaki bu PKK destekçisi dün PKK/YPG silahlı terör örgütünün sözde yayın organına çıkarak “Terör örgütlerine karşı kimyasal silah kullanıyor.” diyerek şerefli Türk Ordusuna iftira atmaya kalkışmıştır.

PKK destekçisi Şebnem Fincancı’ya ilk destek yine bir PKK destekçisi CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan gelmiştir.

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP terör örgütlerine ve teröristlere sahip çıkmakta HDP ile yarışmaktadır. Nerede bir PKK’lı, YPG’li, Fetöcü hain varsa, nerede bir Türkiye düşmanı varsa bu hainlere ilk sahip çıkan CHP’dir. Nerede bir beşinci kol faaliyeti yürütülüyorsa CHP oradadır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*