MHP Adana İl Başkanı Yusuf KANLI: 14 Mayıs seçimi Türkiye’nin kader seçimidir!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, asrın felaketi sonucu ortaya çıkan zorlu hayat şartlarının normale dönmesi için tüm teşkilatlarla ve bağlı kurumlarla depremzedelerin yanında olmaya devam ederken seçim çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Başkan Kanlı, merkez ilçe başkanları ve İl Başkanlık Divan Kurulu Üyeleriyle ayrı ayrı yaptığı toplantıda seçim hazırlıklarını istişare etti.

“PKK-HDP destekli 6’lı masa ittifakına ABD, Türk kökenli Macaristan gibi istisnalar dışında tüm Avrupa Birliği ülkeleri, ayrıca FETÖ, PKK dâhil tüm terör örgütleri de açıktan destek veriyor. Bunun anlamı bellidir.”

Ülke ve millet olarak tarihin en önemli seçimini yapacağız. Muhtemelen 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimde, Türk Milleti ‘Var olma veya yok olma’ arasında bir tercihte bulunacaktır. Sayın Meral Akşener’in ‘Kumar masası’ olarak tarif ettiği ama kendisinin de ‘U’ dönüşüyle tekrar oturduğu PKK-HDP destekli 6’lı masadan oluşan ittifak, sadece Cumhur İttifakı’nın değil aynı zamanda Türkiye’nin bütün milli menfaatlerinin de karşısında yer aldığını birçok kez ilan etmiştir

“14 Mayıs seçimi Türkiye’nin kader seçimidir!”

“Tarihin en önemli seçimini yapacağız!”

“14 Mayıs’ta var olma veya yok olma tercihi yapılacak!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “14 Mayıs 2023’te yapılması planlanan seçim, Türkiye’nin, Türk Milleti’nin var olma veya yok olma tercihinin yapılacağı kader seçimidir.” dedi.

Depremzedelere yönelik çalışmalar…

Adana’da MHP Teşkilatları, Ülkü Ocakları ve MHP’li belediyelerin AFAD koordinasyonunda depremzedelere yönelik barınma ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun bir faaliyet yürüttüğü süreçte seçim çalışmaları da ihmal edilmiyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, asrın felaketi sonucu ortaya çıkan zorlu hayat şartlarının normale dönmesi için tüm teşkilatlarla ve bağlı kurumlarla depremzedelerin yanında olmaya devam ederken seçim çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Seçime hazırlık faaliyetleri…

Başkan Yusuf Kanlı, merkez ilçe başkanları ve İl Başkanlık Divan Kurulu Üyeleriyle ayrı ayrı yaptığı toplantılarda seçim çalışmalarını istişare etti. Kanlı, MHP Sarıçam İlçe Teşkilatında düzenlenen ve Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener, Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile yaptığı toplantının ardından İl Teşkilatında ise İl Başkanlık Divan Kurulu Üyeleriyle görüştü. Toplantılarda sandık görevlilerinin güncelleme işlemleri netleştirilirken, eğitim çalışmalarına dair planlamalar da yapıldı.

“Tarihin en önemli seçimini yapacağız”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada, “Ülke ve millet olarak tarihin en önemli seçimini yapacağız. Muhtemelen 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimde, Türk Milleti ‘Var olma veya yok olma’ arasında bir tercihte bulunacaktır. Sayın Meral Akşener’in ‘Kumar masası’ olarak tarif ettiği ama kendisinin de ‘U’ dönüşüyle tekrar oturduğu PKK-HDP destekli 6’lı masadan oluşan ittifak, sadece Cumhur İttifakı’nın değil aynı zamanda Türkiye’nin bütün milli menfaatlerinin de karşısında yer aldığını bir çok kez ilan etmiştir.” ifadesini kullandı.

“Muhalefetin emperyalizme hizmet ettiği çok açık”

Başkan Yusuf Kanlı, devamla şunları söyledi:

“PKK-HDP destekli 6’lı masa ittifakına ABD, Türk kökenli Macaristan gibi istisnalar dışında tüm Avrupa Birliği ülkeleri, ayrıca FETÖ, PKK dâhil tüm terör örgütleri de açıktan destek veriyor. Bunun anlamı bellidir. Türkiye’nin güçlü desteğiyle 30 yıl sonra işgalden kurtarılan Karabağ politikasına, Doğu Akdeniz’de bayrak açmamıza, yakında evlere verilecek olan doğalgazın çıkarıldığı Karadeniz politikasına, terör yüzünden Suriye ve Irak’ta verdiğimiz mücadeleye, kardeş ülke Libya’nın Türkiye’nin safında durmasına  ve birlikte yürünmesine, dahası Afrika’daki açılımlarımıza karşı olan bölücü muhalefetin emperyalizme hizmet ettiği çok açıktır. İşte onun içindir ki 14 Mayıs seçimi, var olma veya yok olma tercihinin yapılacağı kader seçimidir.” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*