MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir: Depremi siyasi hesaplarına alet etmeye yeltenen zillet mensubu siyasi partiler yerle yeksan olacaktır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Depremi siyasi hesaplarına alet etmeye yeltenen zillet mensubu siyasi partiler ise yerle yeksan olacaktır. Bu süreçte deprem bölgelerindeki çabalara katkı sağlamak yerine,sosyal medya şirketlerine imkanlarını aktaranlara en güzel cevabı vakti geldiğinde Türk Milleti verecektir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklama şu şekilde;

“Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ilk anlarından itibaren devletimizin tüm kurumları Sayın Cumhurbaşkanımız’ın talimatlarıyla seferber olmuş ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının bir an evvel giderilmesi için üstün bir seferberlik başlatılmıştır.

Türkiye’nin karşılaştığı her tehdit ve afette safını milli birlik ve beraberlikte değil, siyasi kazanç elde etme uğraşıyla yol alma telaşında tayin eden zillet partileri ise milletimizin derdiyle dertlenmek yerine kendi kavgalarıyla meşgul olmuş,gerçek suretlerini göstermiştir.

İnsanlığın şahit olduğu en büyük afetlerden birisi yaşanmışken, maksatlı olarak devleti ve kurumlarımızı hedef alan zillet cenahı, koltuk telaşına öyle kapılmıştır ki; birbirlerine ağza alınmayacak hakaret ve küfürleri dahi etmiştir. İlke ve şahsiyet bunlarda var mıdır?

Zillet cephesi milletin halini umursamadığını, tek derdinin siyasi menfaat olduğunu böylece gösterirken, depremin yaşandığı bölgede barınma, beslenme ve emniyet konularının tamamının karşılanması hükümetimizce sağlanmıştır. Kalıcı konutların inşaası ise süratle başlatılmıştır.

Milletimiz müsterih olsun, Allah’ın yardımı, devletimizin kudret ve imkanı ile milletimizin eşsiz kıymetteki dayanışması sayesinde deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası süratle tamamlanacak, şehirlerimiz eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kalkacaktır.

Depremi siyasi hesaplarına alet etmeye yeltenen zillet mensubu siyasi partiler ise yerle yeksan olacaktır. Bu süreçte deprem bölgelerindeki çabalara katkı sağlamak yerine,sosyal medya şirketlerine imkanlarını aktaranlara en güzel cevabı vakti geldiğinde Türk Milleti verecektir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*