MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız: MHP, Milli bekanın teminatıdır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP ilçe kongrelerine İstanbul’dan başladı… Feti Yıldız: MHP, Milli bekanın teminatıdır


Ataköy Tarık Akan Kültür Merkezi’nde yapılan Bakırköy İlçe Kongresi’nin Divan Başkanlığını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “72 gün önce, zaman içinde önemi daha iyi anlaşılacak bir seçimden, siyasi tarihimizin önemli bir dönemecinden Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak başarıyla geçtik. 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, Seçim kampanyaları Siyasi Partiler arasında rekabetçi bir ortamda serbest ve özgürce yürütüldü” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi, ilçe kongrelerine bugün İstanbul’dan başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Zafer ayının 9. gününde Bakırköy, Fatih, Üsküdar ilçeleri ile kongrelerimizi başlatmış bulunuyoruz. Ağustos ayı milletimiz için zaferler ayıdır. Anadolu’yu yurt yapan Malazgirt Zaferi; Türk-İslam birliğini temin ettiğimiz Çaldıran Zaferi; Dünyaya huzur, güvenlik ve barış getiren Mercidabık Zaferi, Anadolu’dan düşmanı söküp attığımız Büyük Taarruz’a kadar birçok büyük zaferi bu ayda kazandık. Bir şölen havasında başlayıp bitecek olan Bakırköy ilçe kongremizin ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ataköy Tarık Akan Kültür Merkezi’nde yapılan Bakırköy İlçe Kongresi’nin Divan Başkanlığını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“72 gün önce, zaman içinde önemi daha iyi anlaşılacak bir seçimden, siyasi tarihimizin önemli bir dönemecinden Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak başarıyla geçtik. 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, Seçim kampanyaları Siyasi Partiler arasında rekabetçi bir ortamda serbest ve özgürce yürütüldü.

Türk Milleti, “güven ve istikrarı” seçmiş, küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle bir etmiştir

Seçimleri izlemek için 40 ülkeden 401 gözlemci uluslararası seçim gözleme heyetinde ülkemizde bulundu. Gözlemci raporlarında ,seçim gününün her yönüyle iyi organize edildiği, depremin seçim üzerindeki etkisi sıfıra indirildiği peşin kabullere rağmen yazılmak zorunda kalındı. Yurt içinde 61 Milyon seçmenin %90’ı Yurt dışında 3 Milyon 500 bin seçmenin % 60’ı Cumhurbaşkanı ile birlikte 600 Milletvekilini seçmek için sandık başına gitti. Önemli bir olay vuku bulmadan sulh ve sükun içinde çok partili siyasi hayatımızın en önemli seçimlerinden biri yapıldı. Türk Milleti, Ekonomik sorunlar, Korona virüs salgını, Rusya-Ukrayna Savaşı, 6 Şubat depremi gibi her biri tek başına yıkıcı etkilere sahip olaylara rağmen “güven ve istikrarı” seçmiş, küresel emperyalizmin tüm planlarını yerle bir etmiştir.

Aziz Türk Milleti; Mandacıları, Terör artıklarını, Bölücüleri, Bölgecileri, LGBT yandaşlarını, Kaos tüccarlarını Faiz lobilerini, Tefecileri, ekonomik tetikçileri sandığa gömmüş, muhalefetin Siyasal sistemi dönüştürmek gayretleri ve izledikleri strateji çökmüş, “güçlendirilmiş parlamenter sistem” dedikleri şey çöpe atılmıştır. Milletimiz ,“Lider ülke Türkiye” ülküsüne sahip çıkmış, demokrasinin evrensel tüm kurallarına bağlı kalarak batılı demokrasilere örnek olmuştur. Milli iradeye karşı kurgulanan tertip ve oyunlar bozulmuş, Muhalefet partilerinin gerginlik stratejisi tutmamış, kendi arasındaki vekil paylaşımları katkı ve kazanç oranları siyasetin değil kriminolojinin konusu olmuştur.

CHP de dikişler patlamış sonu meçhul ışıksız bir tünele girmiştir. İçine düştüğü kaos,karmaşa ve kavgayı perdelemek için TBMM’ni 2 kez olağanüstü toplantıya çağırmışlardır. Anayasa ve içtüzükten doğan bir hakkı yaz boyu kötüye kullanmaya devam edecekleri görülmektedir.

Genel seçimlerde gösterilen başarı Mahalli idareler Seçiminde de tekrarlanarak demokrasimiz taçlandırılmalıdır. Büyükşehirlerimiz öncelikle bu hoyrat ellerden kurtarılmalıdır. İstanbul’un, Ankara’nın, Mersin’in ,Adana’nın ,İzmir’in perişanlığı ortadadır. Aziz İstanbul’u kavgamızın, Sevdamızın şehrini bu talandan bu yağmadan biran önce kurtarmalıyız. Dünyadaki en büyük Türk şehri bu yönetimi, bu kaosu daha fazla taşıyamaz. Omuzlarımıza yüklenmiş bu vebalden 31 Mart’ta kurtulmalıyız. Çok çalışmalıyız ..!.

Bakmayın siz belediyelerden geçinen medyanın reklamlarına…. Al gülüm ver gülüm hesapları ortadadır. Belediye ve medyanın çıkar ilişkisi derin tahlillere ihtiyaç duymayacak kadar açıktır. 15 Temmuz 2016 tarihi ülkemiz için her bakımdan bir dönüm noktası ve yeni bir başlangıç olmuştur. Yenikapı’da ortaya çıkan milli mutabakat, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile perçinlenmiş ve milli şuura dönüşmüştür. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan halk oylamasının ardından, Töreye uygun devlet düzenine, Türk Tipi Başkanlık sistemine geçilmiştir. Mazlum milletlerin yegane ümidi Türkiye’dir. 2053 – 2071 ‘in alt yapısı adım adım inşa edilmektedir.

Türkiye’yi bölgesinde lider, küresel çapta büyük bir güç yaparak, dünyaya Türk İslam medeniyetinin huzur ve adaletini sunmak için, mazlum milletlerin umut ışığı olmak için engelleri bir bir aşıyoruz. Geçen beş yıl içinde; Ayasofya cami ibadete açılmış, Karabağ Ermeni işgalinden kurtarılmış, dünya çapında enerji yatırımları yapılmış, pandemi ile dünyanın gıpta ettiği bir mücadele yürütülmüş, Türkiye, diplomasinin merkezi olmuş, Türk Birliği ve Turan yolunda önemli mesafeler alınmıştır. Soydaşlarımız arasında gönül, devletler arasında işbirliği teşkilatları kurulmuştur. Savunma sanayinde ve terörle mücadele de destanlar yazılmıştır. 6 Şubat’ta meydana gelen Yüzyılın depremiyle ortaya çıkan büyük mağduriyeti bitirmek için her türlü tedbir alınmıştır. Her alanda yaralar sarılmakta olup, imar ve ihya süreci kesintiye uğramadan devam edecektir. Toplumun beklentisi olan birçok yapısal düzenleme hayata geçirilmiştir. Vatandaşlarımız, tercihini Türkiye Yüzyıl’ından yana kullanmıştır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçilmiş Milliyetçi Hareket Partisi, araştırma şirketlerini bir kez daha mat etmiştir.

Kamuoyu şirketlerince sipariş üzerine masa başında yazılan rakamlar, Manipülasyon için dolaşıma sokulan yalan haberler, Çarpıtılmış bilgiler, Sahte içerikler, Aktif bir azınlık eliyle ülkemize ,devletimize sürekli iftira ediliyor. Dönmeler, devşirmeler, Şarlatanlar, Sahtekarlar, Siyasi fırıldaklar, Mandacılar, Bölücüler, Bilimum Türk-İslam düşmanları küresel emperyalizmle güç birliği yapmış, Derin Amerika ile silah çatmış, Sonunda hepsi birden bozguna uğramış, ihanetin her çeşidinin bulunduğu kaset savaşları başlamıştır. Demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez unsuru olan siyasi partiler, demokrasiye ters düşen, demokrasi ile bağdaşmayan, demokrasiyi güçsüz ve etkisiz düşürecek, toplumsal barışı yıkacak düzenleme ve eylemlerde bulunamazlar.

Siyasi partiler millet iradesinin oluşumunun temel araçtır. Bugün için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlarına göre ülkemizde 126 siyasi parti mevcuttur. Bu partilerden bazılarının faaliyet ve amaç yönünden kanunlar ve anayasaya uygun yapılar olduğu söylenemez.

Anayasa Mahkemesi’nin bölücü, yıkıcı terör örgütü uzantısı siyasi parti görünümlü yapılara karşı görevlerini yerine getirdiğini söylemek mümkün değildir. 14 Mayıs seçimlerinde hülle dahil çeşitli yollar kullanılmış, toplu ilticalar yaşanmış sonuç olarak, 15 siyasi partiden çeşitli sayılarda Milletvekili TBMM’ye girmiştir. Bu manzara seçmen iradesindeki sapmayı ortaya koyan ibretlik bir manzaradır.

Ahlak fukaraları; Kalplerinde tertip, kibir, kin, gıybet, cehalet, riya, gurur, haset, şöhret taşır, şikayet eder. Ancak hayatlarını tanzim ile terakki ve tekamül edemezler. Kısaca söylemek gerekirse, temiz edici hususiyet kazanamaz, Dava adamı olamazlar. Bulunduğu yerin rengini alırlar. Hiç bir ülkücü, Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almayı bir kariyer planlaması olarak görmez, göremez. İlçe başkanlığı, il Başkanlığı, Milletvekilliği bir meslek değildir, hizmet basamaklarıdır.

31 Mart 2024’te mahalli idareler seçimleri yapılacak, Seçim takvimi 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren işlemeye başlayacaktır. Bugün burada imparatorluğumuza başkentlik yapmış, Peygamber Efendimizin övgüsüne mahzar olmuş İstanbul’umuzun, Bakırköy ilçemizin kongresini yapıyoruz.. İstanbul imparatorluk zamanında da adliye ve belediye işleri bakımından 4 bölge ve 40 şube ayrılmıştı. Şehrin ana çekirdeği olan Suriçi bölgesi saadet kapısı anlamına gelen Dersaadet olarak bilinir, Şehir yönetimi Dersaadet ve Bilal-ı Selase adıyla bilinen Eyüp, Galata ve Üsküdar’la birlikte 4 bölgeye ayrılmıştı. İstanbul çok göç alan bir şehirdir. Bu durum 500 yıldır devam etmektedir. İmparatorluk zamanında göçü kontrol etmek için “mürur teskeresi” olmayan şehri alınmazdı. Mürur Teskeresi bir nevi vizedir.

Osmanlı Türk Devletinde seçimler 1876 Kânûn-ı Esâsî (anayasa) ile birlikte yapılmaya başlanmıştır. seçimlerin yapılma şekli ve sayım, döküm gibi uygulanacak usüli işlemler için ,“Talimat-ı Muvakkate” adıyla geçici bir kanun hükmünde kararname çıkarılmıştır.

Bu kararnameye göre yapılan seçim sonucu belirlenen 80 Müslüman ve 50 gayrimüslim milletvekilinden oluşan ilk Parlamento, 19 Mart 1877 tarihinde Türk padişahının huzurunda ilk oturumunu yapmıştır.

Osmanlı Türk Devletinde uygulanan seçim sistemi iki aşamalı bir seçim sistemidir. Bu seçim sistemi Türkiye Cumhuriyeti’nde 1946 yılına kadar kesintiye uğramadan kullanılmıştır. Keza 1921 anayasasındaki eksiklikler kanuni esasi hükümleri ile tamamlanır demek suretiyle “devleti ebed müddet” yani devletin sonsuza kadar yaşatılması Cumhuriyeti kuran ,rejimi değiştiren Türk milliyetçileri tarafından akıldan çıkarılmamıştır. Hunlar, Siyenpiler,Aparlar, Göktürkler, Uygurlar, Karahanlılar, Büyük Selçuklular, Harzemşahlar, Batı Türkistan, Anadolu Selçuklu, İlhanlı, Osmanlı imparatorluğu, Türkiye Cumhuriyeti hanedan ve rejim değiştirerek devam etmiş Türk Devletleri dir.

İstanbul bu sapkın akımların toplu saldırısı altındadır

Bilindiği gibi, Aile şehirde genişler, çocuklar şehrin cadde ve sokaklarında büyür, güler oynar ve yetişir. İstanbul’da, Batı’dan pompalanan sapkın akımların etkisiyle toplumsal cinsiyet adı ve yaşam tarzıyla aileye, neslin devamına karşı adeta savaş açılmıştır. Milletimizin ve Devletimizin bekası, sağlıklı nesillerin yetişmesine, Sağlıklı nesillerin yetişmesi de sağlıklı bir aile yapısına, sağlıklı ve ahlaklı bir çevreye bağlıdır. Aile, Türk toplumunun temelidir. Evlilik birliği, hem kültür hem de medeniyet anlayışımıza göre; Ancak bir kadın ile bir erkeğin evlenmesi ile kurulabilir. Türk toplumunun temeli olan aile yapısını korumak, Aileye yönelik her türlü tehlike, tehdit, Saldırı, çürüme ve sapkınlığa karşı tedbir almak devletin asli görevidir. İstanbul bu sapkın akımların toplu saldırısı altındadır. Belediyenin özendirme ve fonlama faaliyetlerine acil olarak son verilmelidir.

Anayasanın 24 ve 41. Maddelerinde değişiklik Gazi meclis açıldığında önceliğimiz ilk işimiz olacaktır. Milliyetçi hareket, olağanüstü bir tecrübenin, milli bir birikimin, imrenilecek bir disiplinin, Yerine göre yavuz, yeri geldiğinde yunus gönüllü olanların, Bu dünyaya sahip olmaya değil şahit olmaya gelenlerin buluşma merkezidir. Bugünlerde İhanet pazarlayarak ikbal arayan siyasi yankesicilerden bu duyguları kavramalarını, anlamalarını beklemiyoruz. Ancak şu sözlerim kulaklarına küpe olsun. Milliyetçi Ülkücü Harekete ihanet edenler ,zaman gelecek mezarlarına iki kürek toprak atacak namuslu adam bulamayacaklar. Milliyetçi Hareket Partisi, Güçlü bir demokrasi, Huzur içinde bir hayat, Ahlaklı bir kalkınma için, Türk Milletinin ümidi, Ülkenin geleceği, Milli bekanın teminatıdır. Var olun, sağ olun.”

Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Turgut İnan, oyların tamamını alarak yeniden Bakırköy MHP İlçe Başkanı seçildi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*