MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer OSMANAĞAOĞLU: 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024 tarihinde de kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Şükürler olsun ki; oynanan oyunlar tıpkı bu salonda vücut bulmuş feraset sahibi ülküdaşlarımız tarafından bozulmuş, Milliyetçi Hareket Partisinin asırlar öncesinden aldığı feyz ile asırlar sonrasını şekillendirecek kutlu yürüyüşü kesintiye uğratılsa da ilk günkü azimle devam etmiştir.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Tamer OSMANAĞAOĞLU’nun, 20 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen “MHP Bayraklı İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde” yapmış olduğu konuşma

“Sayın Divan, Sayın İl Başkanım, Kıymetli Ülkü Ocakları İl Başkanım, Saygıdeğer İlçe Başkanlarım, muhterem dava arkadaşlarım hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.

 Konuşmamın başında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin siz değerli dava arkadaşlarıma iletilmek üzere şahsıma emanet etmiş olduğu selamlarını ve muhabbetlerini arz etmek isterim.

Yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi İzmir’imizde de; demokrasiyi özümsemiş, demokrasi ve milliyetçiliği birbiriyle özdeşleştirmiş, mensubu olmakla gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinin gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz.

Hiç şüphe yok ki; yarım asrı geçen mazisiyle Türk siyasi hayatında müstesna bir yere sahip partimiz birçok badire atlatmış, birçok tehditle karşılaşmış,  sayısız kumpasla mücadele etmiştir.

Şükürler olsun ki; oynanan oyunlar tıpkı bu salonda vücut bulmuş feraset sahibi ülküdaşlarımız tarafından bozulmuş, Milliyetçi Hareket Partisinin asırlar öncesinden aldığı feyz ile asırlar sonrasını şekillendirecek kutlu yürüyüşü kesintiye uğratılsa da ilk günkü azimle devam etmiştir.

Bilinmelidir ki; bu kutlu yolculuğun kahramanları Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensupları, yani sizlersiniz. Bu yolda karşımıza çıkan engeller sizlerin iradesiyle aşılmış, gözünü Kızılelma’ya dikmiş kutlu ordunun neferleri Türk İslam ahlakıyla olgunlaşmış mukaddes seferi sekteye uğratmamıştır.

Unutulmamalıdır ki; bu uğurda iman ocağında pişen nice gönüller bedel ödemiştir.

Unutulmamalıdır ki; bu seferin menziline ulaşması için ak saçlıların, elleri kınalı analarımızın, yazması al bacılarımızın, bağrı yanık Anadolu insanının duaları bizimledir.

Hiç şüphe yok ki Türk ve İslam asırlarının emanetlerini fedakârlıkla buluşturanların bıraktığı miras emin ellerdedir.

İşte!

Sarsılmaz irademizin kaynağı bu emanetlere sahip çıkma sorumluluğumuzdur.

Oyunları bozan, kuşatmaları yaran, kumpasları boşa çıkaran bu mukaddes mirasa sahip çıkma görevimizdir.

Hamdolsun; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde o emanetlere sahip çıkılmış, hatta o emanete ihanet edenler ayaklarımızın altına alınmak suretiyle, başımıza taç yaptığımız kutlu miras daha da yükseğe çıkartılmıştır.

Türk milliyetçileri bugün kongresini gerçekleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal bir yapıya ulaşmasıyla güçlenmiş, müktesebatına sahip çıkan kadrolarıyla, mensubiyet şuuruyla, geçmişten geleceğe uzanan bir köprü vazifesi görmeye devam etmektedir.

Onlarca yıl önce 2023 ve 2071 hedeflerinden bahseden, Türk milliyetçilerini ortak ülküler etrafında birleştiren muhterem büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk asrına olan inancının temelini de bu oluşturmaktadır.

En kritik dönemlerde; “önce ülkem ve milletim” kaidesini ne pahasına olursa olsun terk etmeyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin imanının kaynağı, bu kutlu çatı altında nefes alan İlay-i Kelimetullah davasıdır.

Şükürler olsun ki her bir dava arkadaşımız mukadderata inanmış, külli iradenin bahşettiği mukaddesata sımsıkı sarılmış, muzaffer olacağı inancını hep diri tutmasını bilmiştir.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım;

 Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı ortak ülküler etrafında kenetlenmiş kadroların adresidir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hızla değişen ve çeşitlilik gösteren tehditler karşısında gösterilen milli refleksin teminatıdır.

Dolayısıyla; beceriksiz yerel yönetimlerin pençesinde kıvranan; güzel İzmir’imiz başta olmak üzere, makus talihinin değişmesini umut eden şehirlerimizi insan odaklı hizmet anlayışıyla ve üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak en önemli önceliğimizdir.

Bilinmelidir ki; vazgeçilmez yeminlerimizi unutmadık!

Asırlarca kıtaları aydınlatan üç hilalin; rantçı şebekelerin pençesinden kurtulmayı bekleyen İzmir’imiz başta olmak üzere tüm şehirlerimizi de aydınlatacağına olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik.

Nasıl ki dün; “yapamazlar” diyenleri mahcup ettik ve yaptık, nasıl ki dün “başaramazlar” diyenleri utandırdık ve başardık Allah’ın izniyle Mart 2024’te de yapılamaz deneni yapacak başarılamaz denileni başaracağız.

Nasıl ki bıçak sırtındaki milli bekamızı savunduk, kendisini diken üstünde yaşamaya mahkûm eden yerel yönetimlerin pençesinde kıvranan vatandaşlarımızı da savunacağız.

Çünkü biliyoruz ki:

  • İstikrar ve hizmet için uyumlu bir yönetim şarttır.
  • Umutlu bir gelecek için genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik şarttır.
  • İstikrar için; ayırmadan, ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrarı sağlamak şarttır.
  • Biliyoruz ki; “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” dir.

Bu itibarla diyoruz ki; Türkiye’yi il il tekrar dolaşacağız. İlçe İlçe yine gezeceğiz. Düşüncelerimizi, projelerimizi, milletimizle yine paylaşacağız. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’yu karışlayacağız.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi;

“Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.

Yerel yönetimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Türkiye’mizin medeniyetler ve milletler mücadelesinde büyük bir kozu olacaktır.

Milletimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır.

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partileri, 31 Mart 2024 tarihinde de kaybedecek ve Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir.” Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*