MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Varlığı Türk Milleti ile yaşıt Türk Milliyetçiliği’nin 54 yıldır siyasi merkezi Milliyetçi Hareket Partisi’dir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: Varlığı Türk Milleti ile yaşıt Türk Milliyetçiliği’nin 54 yıldır siyasi merkezi Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Varlığı Türk Milleti ile yaşıt Türk Milliyetçiliği’nin 54 yıldır siyasi merkezi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Yarım asırı aşan siyasi mücadelemiz içerisinde edinilen tecrübeler ve verilen mücadeleler Türk Milliyetçiliği’nin mutlak başarısının temeli ve teminatıdır. Toplumdan kopuk, siyasi gerçeklerden uzak ve tamamen oy kaygısına dayalı, üstelik demokrasi dışı tüm yaklaşımlar MHP ve Türk Milliyetçiliği’nin karşısında sönmeye mahkumdur.

Türk Milliyetçiliğinin her yönden mücadelesindeki haklılığını, Cumhuriyetin kurucu değerlerindeki ve kökenindeki anlayışının önümüzdeki yüzyıllara erecek iradesinin yolunu Alparslan Türkeş beyfendi açmış, fikri ve siyasi ölçülerini belirlemiş ve vizyonunu tayin etmiştir. Dün Başbuğ Türkeş karşısında olanların bugün temsil ettikleri değerlerin Türk Milliyetçiliği ile bir alakası yoktur.

Yolu, kendilerine yönelen telkinlerle bilvesile Ernest Rennan ile kesişenlerin ve ölçüsü şaşanların, demokrasi dışı çare ve meşruiyet arayışı olanların, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine kast eden çevrelerle çıkar ortaklığı yapanların; dünün haklılığını, tertemiz şehit emanetlerini ve yeri doldurulamayacak hatıralarını bugünün menfaatleriyle değişenlerin merkezi bir konumdan bahsetmeleri mümkün değildir. Türk Milliyetçiliğinin ana ölçüsü her koşul ve şart altında “Önce Ülkem ve Milletim” diyebilmek ve bu iradeye yakışır davranabilmektir…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*