MHP’li kadınlardan Huzurevi sakinlerine ziyaret…

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Huzurevi sakinlerini ziyaret eden MHP’li kadınlar, onların hal ve hatırlarını sordular, çeşitli ikramlarda bulundular.

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu:
—Hayat bir bütündür ve yaşlı insanlarımız da hayatımızın bir parçasıdır.

—Yaşlılarımızı asla ihmal etmemeliyiz; onlardan sevgimizi, saygımızı, şefkatimizi, merhametimizi esirgememeliyiz.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk ve yöneticiler, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyarette, MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Derya Göksu Çukur, MHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Güntürk de hazır bulundu. MHP’li kadınlar, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde barınan yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilendiler, onların hal ve hatırlarını sordular, çeşitli ikramlarda bulundular. Bu ziyaretten hayli memnun olan Huzurevi sakinleri, MHP’li kadınlara teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, “Hayat bir bütündür ve yaşlı insanlarımız da hayatımızın bir parçasıdır. Kaldı ki, hayata erken veda etmeyen istisnasız herkes bu dönemi yaşamaktadır.” dedi.

HAYAT BİR BÜTÜNDÜR
Emrahoğlu şunları söyledi:
“Gönlümüz, her insanın ihtiyarlık çağını kendi evlatlarının yanında yaşamasından yana olsa da, geleneksel Türk aile yapısının modern çağdan etkilenmesiyle ortaya çıkan bu tür sosyal kurumlar, çok önemli bir ihtiyacı karşılamaktadır. Huzurevi Müdürü Sayın Hamza Dönmez Bey ve değerli personelinin güler yüzlü hizmeti takdire şayan. Onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. Ancak buralarda devletimizin, milletimizin imkanlarıyla sunulan hizmetleri yeterli göremeyiz. Dolayısıyla toplum olarak yaşlılarımızı asla ihmal etmemeliyiz, onlardan sevgimizi, saygımızı, şefkatimizi, merhametimizi esirgememeliyiz. En önemlisi de sadece belli günlerde değil her zaman onların yanında olmalıyız.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*