MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket

Cumhur İttifakı Millet Aklı

KASTAMONU İL KONGRESİNDE KONUŞAN MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ: “Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz” dedi.

MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nın Atatürk Spor Salonunda düzenlenen 14. Olağan Kongresine katılan Kütahya Milletvekili Erbaş, yaptığı konuşmada altılı masada oturanların açık ve gizli kendi aralarında ittifaklarının olmadığı dile getirerek; “Kendi vekillerinin tabirleri ile Cenabı Allah bu milleti korumuş. Algı operasyonları, sahte anketler ile toplumu kandırmaya çalışan, sokak röportajları ile sosyal medya şaklabanlığı yapıp bu aziz millete yön veremeyeceğini büyük Türkiye milletinin ferasetinin ve Anadolu irfanının oyunlarını bozacağını son seçimlerde bir kez daha gördük. Değerli dava arkadaşlarım, 54 yıllık siyasi bağlılığımız boyunca Türk Milleti üzerinde yanlış olan bütün yapıların karşısında olduk. Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehitlerimiz, gazilerimiz, cezaevinde yatan Yusuf yüzlerimiz, idam sehpasında kendi tekmesini kendi atan celladına gülümseyen yiğitlerimizi, Kastamonulu şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız” dedi.

“MİLLİ MÜCADELEMİZİN AZİZ ANILARI KASTAMONU’NUN MÜHRÜ İLE VURULMUŞTUR”

Erbaş, konuşmasında şunları kaydetti; “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten aldığı şanlı bayrağı basan ile taşıyan milliyetçi hareketi dünyasının bilge lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; Kastamonu milli vicdanı tercümanlık eden milli asaleti yolluk yapmış bir şehrimizdir. Milli mücadelemizin aziz anıları Kastamonu’nun mührü ile vurulmuştur. Evliyalar, Allah dostları, manevi büyüklerimiz Kastamonu’nun ufkunu gururlandırmıştır. Yine Türk milletinin önünde bir seçim var. Yerel seçimlerde en güçlü şekilde çıkmak için ülkemizin bütün illerinde 3 hilal bayrağımızı dalgalandırmak için çalışacağız. Kastamonu 2019 yerel seçimlerde göstermiş olduğu başarının daha fazlasını inanıyorum ki 2024 seçimlerinde de gösterecektir. Sorumluluğumuz daha büyük şartlar daha ağırdır. Ne var ki ihanete bilerek teslim olanlara, ihanetle aynı kadroya yazılanlara, ihanetten dolayı şuurunu kaybetmiş olanlara bakılacak tek bir ilimiz, tek bir ilçemiz, tek bir beldemiz kalmamıştır.”

“BU DUYGU VE BU MUHABBET BAŞKA BİRÇOK YERDE YOKTUR”

Milliyetçi Hareket Partisinin aranan çare olduğunu vurgulayan Erbaş: “Ne mutlu ki aranan büyük şuur buradadır. Kudret bu salondadır. Milliyetçi Hareket Partisi çaredir, Milliyetçi Hareket Partisi onurdur, Milliyetçi Hareket Partisi gelecektir, geleceğin mimarıdır. Ülkücü hareket ve onun şerefli mensupları; Mete Handan Osmangazi’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ten Başbuğ Alparslan Türkeş’e ve liderimiz Devlet Bahçeli’den aldığı bayrağı asla yere düşürmeyecektir. Başbuğumuzun değerli yol arkadaşlarına selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Kütahya’dan selamlar getirdim. Sizler var olduğunuz sürece biz buralardayız. Sizler var olduğunuz sürece, biz sizlerin dualarıyla buralarda bu salonları dolduracağız, iyi ki varsınız. Siyaset vefa üzerine kurulmuştur, siyaset dostluk arkadaşlık üzerine kurulmuştur, siyaset adamlık üzerine kurulmuştur. Ben birçok vilayete gittim ama Kastamonu’da bir şey gördüm. Salonda en az 5 tane il başkanımızla tanıştım. MYK üyeleri, eski ocak başkanları, Belediye başkanlarımız ne kadar güzel bir topluluk. Ne kadar güzel bir muhabbet. Siz değerli Kastamonulular; bu duygu ve bu muhabbet başka birçok yerde yoktur” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*