MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Gerçekte bölücü hevese sahip olanların, siyasette herhangi bir yeri olamayacaktır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: Gerçekte bölücü hevese sahip olanların, siyasette herhangi bir yeri olamayacaktır.

CHP’li milletvekili sıfatını taşıyan bir şahsın geride bıraktığımız günlerde kahraman ordumuzla ilgili söylediği bühtan dolu sözler hala gündemdeyken, CHP genel başkanlığına adaylığını açıkladığını söyleyen Özgür Özel’in aynı malum şahsa hezeyan dolu sözlerle sahip çıkması, bu partideki düşman ağızlı isimleri deşifre etmiştir.

Rezil ifadelerle, gözümüzün bebeği, peygamberimizin övdüğü Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan hiçbir isim güttüğü maksadına muvaffak olamayacaktır. Ordumuz milletimizindir. Terör sevici zihniyetin kirli ve karanlık emellerle hedef alınmasına müsaade edilmeyecektir. Daha da düşündürücü olansa Ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk olan kahraman ordumuzu hedef alanların, her fırsatta Atatürkçü maskesi arkasına kendisini gizlemesidir.

Gerçekte bölücü hevese sahip olanların, siyasette herhangi bir yeri olamayacaktır. Hukuk mutlaka bu zihniyete sahip olanlara karşı gereken sorumluluğunu yerine getireceği gibi milli iradenin asıl sahibi olan Türk Milleti de ilk fırsatta kesinlikle tavrını gösterecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*