MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: CHP ve HDP başta olmak üzere Zillet İttifakı’nın yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirlerimiz bir an önce milli iradenin kararı ile kurtarılmalıdır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Aziz Dava Arkadaşlarım,

Muhterem Misafirler

Basınımızın Mümtaz Temsilcileri,

Sizleri saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Balıkesir İl kongremize hoş geldiniz, sefa getirdiniz.

Muhterem haziruna Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selam ve muhabbetlerini iletiyorum.

Değerli Dava Arkadaşlarım

Milliyetçi Hareket Partisi, 9 Şubat 1969’da Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde başlayan yolculuğunu, tam 54 yıldır Milliyetçiliğin tek damarı ve Türk milliyetçilerinin tek çatısı olarak siyaset sahnesindesürdürmektedir.

Yarım asrı geçen bu sürede, Türk milliyetçileri zorlu imtihanlardan geçmiş, fırtınalı yılların çetin şartlarına karşı şanlı mücadeleler vererek bu günlere gelmiştir. 

Milliyetçi Hareket Partisi; ömrünü büyük Türk milletine adayan, ülkemizin bekası için yeri geldiğinde şehadeti göze alan, Türk devletinin varlığını ebediyete kadar sürdürmesi için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır, ilkeli dava insanlarının kutlu ocağı olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ümitsizliği yok eden bir inancı, eskimeyen bir heyecanı, bozulmayan bir duruşu temsil ediyor ve bundan gurur duyuyoruz.

Bundan sonra da; Büyük Türkiye hedeflerimizden bir an bile vazgeçmeden, Türk milletine duyduğumuz eşsiz sevgi ve emsalsiz bağlılıkla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Milliyetçi Hareket Partisi; gönül köprüleri kurmaya devam edecek, ayrışmaya ve bozgunculuğa geçit vermeden, şanlı mazimize yakışan bir şekilde kongre sürecini tamamlayacaktır.

Yakın geçmişte şahit olduğumuz gibi aramıza fitne tohumları ekerek surlarımızda gedik açmaya çalışanlar mutlakaolacaktır.

Balıkesir, kutlu davamıza ihanet edip satanlara karşı dün nasıl dimdik durduysa, inanıyorum ki; bundan sonra da öyle duracak ve zilletin İP’iyle karanlık kuyulara inenlere hadlerini bildirmeye devam edecektir.

Türk milletine hasımlık besleyen bu çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden kirli hesaplar yapması asla tesadüf değildir.

Milliyetçi Hareket Partisi; Türk milletinin bizatihi kendisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucudur.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin bekasına yönelik tehditlere karşı, milli mukavemetin yıkılmayan ve yıkılmayacak kalesidir.

Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir zaman ihanete geçit, ayrışmaya izin vermeyecek, birliği ve kardeşliğiyle fitne çarkının dişlilerini kıracaktır.

Kıymetli Misafirler

Türk milleti, 14 ve 28 Mayıs’ta seçimini Cumhur İttifakı’ndan yana yapmış, geleceğine sahip çıkmıştır. 

Seçimlerden sonra Altılı Masa’nın kavgalarının iyice ayyuka çıkması milletimizin kararının ne derece doğru olduğunu göstermiştir.

Zillet İttifakı ortakları bugün kendileri bile  “Allah memleketi bizden korumuş” diyerek içinde bulundukları durumu itiraf etmektedirler.

Zillet İttifak’ının ülkemize ve milletimize faydası yoktur ve bundan sonra da olmayacağı açıkça ortadadır.

Ancak ne yazık ki; 2019 Yerel seçimlerinden bu yana, başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere muhalefetin elinde bulunan birçok belediye yönetim krizi içerisindedir.

Zilletin gölgesi altında ki belediyelerin beceriksizliklerinden dolayı, çok sayıda ilimiz altyapı yetersizliğinin pençesinde kıvranmakta, kaynakların doğru kullanılmaması sebebiyle hak ettiği yatırımı alamamakta, en hafif doğa olaylarının afete dönüşmesiyle yaşanılabilir bir kent olmaktan çıkmaktadır.

CHP ve HDP başta olmak üzere Zillet İttifakı’nın yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirlerimiz bir an önce milli iradenin kararı ile kurtarılmalıdır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine seri ve selametle vasıl olabilmenin stratejik formülü Merkezden Yerele Tek Yürek Olmuş Türkiye’nin oluşmasına ve ortaya çıkmasına bağlıdır.”

Kaybedecek zamanımız yoktur, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için hiç durmadan çalışacağız.

Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde işbirliğimizi sürdürecek, vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu üretken belediyeciliğe kavuşturacağız.

İnanıyorum ki; büyük Türk milleti, 14 ve 28 Mayıs’ta verdiği kararının arkasında duracak, Zillet belediyeciliğine son verecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak “Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” anlayışıyla Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur’un zaferi için var gücümüzle çalışacak, bir an bile durmayacağız.

Bu anlamda; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temasıyla Yerel Seçimlere hazırlık sürecini başlattık.

Allah’ın izniyle 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, şehirlerimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına yakışır hizmet anlayışına Cumhur İttifakı’nın zaferiyleulaşacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Balıkesir kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu güne kadar teşkilatımıza hizmet eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor ve yeni görev alan arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Bir olalım, diri olalım, iri olalım diyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*