MHP Sakaryaspor’u kurtaracak

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, 30 Mart seçimlerinde Sakarya’daki belediyeleri MHP’nin alması durumunda 3. Lig, 2. Grup’ta bulunan Sakaryaspor’u zamanla yeniden Süper Lig’e taşıyacaklarını söyledi.

Münir Kutluata, partisinin il başkanı Levent Bülbül, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver ve diğer ilçe belediye başkan adayları ile birlikte il teşkilatında basın toplantısı düzenledi. Sakaryaspor’un bu gün içinde bulunduğu durumun üzücü olduğunu vurgulayan Kutluata, Sakaryaspor’u uçurumun kenarına iktidar mensuplarının getirdiğini savundu. Kutluata, “Şehirdeki iktidar mensupları taşın üzerine öyle çöreklenmiş ki elini taşın altına koymak isteyenler bile elini taşın altına sokamıyor.” eleştirisinde bulundu.

Sakaryaspor’un yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşabilmesi için öncelikle takımın kötü gidişatının sebeplerinin iyi teşhis edilmesi gerektiğini dile getiren Kutluata, “Sakaryaspor’u iktidar mensupları bu hale getirdi. Bununla da kalmadılar Sakaryaspor’a destek olanları engellediler. Kimse takıma sahip çıkamıyor. Şu an yapılması gereken en acil şey, takım şu anda bulunduğu ligden amatör kümeye düşmesinin engellenmesi, daha sonra MHP iktidarı ile eski ihtişamlı günlerine kavuşacak.” şeklinde konuştu.

“PROJEMİZ HAZIR”

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Orhan Ünver, 30 Mart’a kadar Sakaryaspor’un 3. Ligden küme düşmemesini arzuladıklarını söyledi. 30 Mart seçimlerinden sonra seçimi kazanıp belediyeyi devralır almaz Sakaryaspor’un kurtuluşu için hazırladıkları projeyi hayata geçireceklerini vurgulayan Ünver, şunları kaydetti: “Takım 30 Mart’a kadar burada tutunabilirse biz iktidara gelince işler çok kolay olacak. Projemiz hazır. Detaylarını daha sonra açıklayacağız. Ben buradan taahhüt ediyorum; belediyeyi devralır almaz Sakaryaspor’u önce 2. Lige, sonra 1. Lige, sonra da Süper Lige taşıyacağız. Takımı eski güzel günlerine kavuşturacağız. Ayrıca sadece futbol değil, bireysel sporlara da ağırlık vereceğiz ve bununla ilgili altyapılar oluşturacağız. Başarılı sporcular yetiştireceğiz. ‘Herkes için sağlık’ sloganı ile sağlıklı yaşam merkezleri oluşturacağız.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*