Bu bir kusur ve eksiklik değildir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Keşke AKP Isparta Milletvekili Recep Özel bölücü örgüt ve yandaşlarına yaptığı hizmet kadar da, Ispartamıza ve Ispartalı hemşerilerimize de hizmet etmiş olsaydı.

AKP Isparta Milletvekili Recep Özel Uluborlu’da yaptığı konuşmada Genel başkanımızın İmralı süreci karşında takındığı tavırdan rahatsızlığını dile getirip “ÇOCUĞU VE MERHAMETİ OLMAYANLAR BU SÜRECİ ANLAYAMAZLAR” diyerek haddini aşan talihsiz bir açıklama yapmıştır… Milyonlarca vatandaşımız evli ya da çocuğu olmadığı gibi daha önce bu ülkeye başbakanlık yapmış olan hemşerimiz Sayın Demirel’in, rahmetli Ecevit’in ve kanat önderi Fetullah Gülen Hocanın da çocukları olmadığını hatırlatmak isterim? Ayrıca Recep Özel’e şunu da hatırlatmak isterim. Bu bir kusur ve eksiklik değildir. Genel başkanımızın gerektiğinde, vatanın bekası için canını vermeye hazır milyonlarca Ülkücü evladı var. Hakaret niteliğindeki açıklama için Recep Özel; evli olup çocuk sahibi olmayan ve evlenmeyen milyonlarca insanımızdan derhal özür dilemelidir.

Milletvekilliği döneminde sadece; bebek katili terör örgütün yıllardır isteklerinin başında yer alan bölücü taleplerini karşılayan kanun teklifi vererek yasalaşmasını sağlayan Recep Özel değil mi? Keşke bölücü örgüt ve yandaşlarına yaptığı hizmet kadar da, Isparta’mıza ve Ispartalı hemşerilerimize hizmet etmiş olsaydı.

Recep Özel’e soruyorum, kaç defa söz alıp Isparta sorunları hakkında TBMM kürsüsünden konuştunuz. Komşumuz Burdur teşvik uygulamasında 3.bölgeye alınırken zat-ı âliniz teşvik konusunda neler yaptınız?

Dereboğazı yolu yapımı hakkında, konuya duyarlı Ispartalı hemşerilerimiz için yaptığınız o talihsiz açıklama hakkında yine İktidarınız döneminde Isparta’mızın kaybettikleri hakkında neler söyleyeceksiniz. Yaptığınız birkaç bina haricinde Isparta ya ne kazandırdınız. İşsizliğe çözüm olabilecek, istihdama yönelik hangi yatırımları yaptınız. 10 yıllık iktidarınız döneminde Isparta’da kaç fabrika kaç işyeri açıldı veya kapandı? Bunun cevabını da sizden beklemek size oy verenlerinde vermeyenlerinde en doğal hakkıdır!

Sayın Özel siz iktidara gelmeden İhracatımız (2002) yılında komşumuz Burdurun yaklaşık 4 katı kadardı. Sayenizde Isparta’mızın son 5 yıllık ihracat toplamı, 588 Milyon 735 bin dolar olarak gerçekleşmiştir. Aynı dönemdeki verilere baktığımızda İthalat –İhracat arasındaki fark Isparta’mızda 278 Milyon 928 Bin dolar iken, Burdur’un 723 Milyon 646 bin dolar olarak gerçekleşmiştir. Bu şu demektir, Isparta’mızın İhracat toplamı bile Burdur’un elde ettiği kârı kadar yok. Isparta kamuoyuna bunu nasıl başardığınızı açıklamanızı bekliyoruz.

Sayın Özel, iktidarınızın bölücü örgütün isyan provası gibi yaptıkları mitingine her türlü kolaylığı sağladığını da, terörist cenazelerinin konulduğu hastanedeki Türk bayrağının indirilip yerine bölücü örgüt paçavralarının asılmasına ses çıkarmadığınınızı da unutmadık. Yine Partimizin “MİLLİ BİRLİĞİ KORU VE YAŞAT” adı altında “Bursa ve İzmir” mitinglerinde, arabalı vapur seferlerinin aksatıldığını, tren ile mitinge katılanları engellemek için trenyol’unu 1 günlük yol bakımına aldırdığınızı da not ettik.

Sayın Özel, Bizim söylemlerimiz İzmir’de de aynıdır, Diyarbakır ‘da da. İzmir’de ne söylediysek Diyarbakır’da da aynı söyledik, söyleriz. Siz kendi partinizle bizi karıştırmayın.” Meşe dalları nerenize kaçtı, diyenle kim kucaklaştı?

40 bin den fazla vatandaşımızın katlinden sorumlu, 50 bin silahlı milisle savaşa hazırız, AKP’yi ben iktidar yaptım, Erdoğan’ı tutuklanmaktan ben kurtardım, diyen bölücü başından hikmet bekleyip, kandildeki canilerden lütuf dileyen kim? “Dağdakiler (bölücü teröristler) de benim evladım.” diyen milletvekili hangi partiden? Eşkıya başının postacılığını yapan ve yaptıranlar kim? Çok sevdiğinizden mi İmralı sürecine karşı çıkıp, Türk bayrağına, Türkiye cumhuriyetine, sahip çıkanlara kışkırtıcı, alçak, çapulcu diyen gözü dönmüşlere tepki göstermiyorsunuz?

Türk milletinin çözüm, barış ve süreç sloganlarıyla bölünmesine, Bayrağın inmesine, milliyetçiliğin ayaklar altına alınma saygısızlığına, bölücü terörün devlete muhatap haline getirilmesine gıkınız çıkmıyor. Ama MHP’yi iftira ve karalama ya gelince sınır tanımıyorsunuz.

Sayın Recep Özel sizce çözüm:
Süreç, açılım, barış demek hain, bölücü, bebek katili örgütün her istediğini yerine getirmek ve “Ne mutlu Türk’üm diyene, Bayrak inmez, Ezan dinmez, Şehitler ölmez, vatan bölünmez, “diyenlere hakaret etmek midir?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*