Devlet Bahçeli Adana’da

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Ziyaretin önemine vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, “Türk milletinin kaderini tayin edecek bir dönem noktasında tarihi anlamlar yüklü bu ziyarette Sayın Genel Başkanımız çok önemli mesajlar verecektir. Bu vesileyle partili-partisiz bütün vatandaşlarımızı bu tarihi ziyarete tanıklık etmeye, Yüreğir Spor Salonu’nda buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Devlet Bahçeli Adana’da

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın 8 Ağustos Cuma günü Adana’da olacak.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili gezileri kapsamında Adana’yı ziyaret edecek ve burada önemli mesajlar verecek.

Bahçeli, Cuma günü sabah saatlerinde Ankara’dan karayoluyla hareket edecek ve önce Mersin’e geçecek. Mersin’deki temaslarının ardından Bahçeli Adana’ya hareket edecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra saat 16.45’te Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda vatandaşlara hitap edecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli Adana’dan sonra Kahramanmaraş’a geçecek.

İZGİOĞLU’NDAN DAVET
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Adana programına ilişkin yaptığı açıklamada “Hayatını, bağrından çıktığı Yüce Türk Milletine adamış; milletimizin huzuru, birliği, kardeşliği uğrunda mücadeleyi bayrak yapmış, milletimize kurulan sinsi tuzakları, tehlikeleri her zaman yüksek öngörüsüyle sezinleyip deşifre etmiş ve uyarmış olan bilge liderimiz, hemşehrimiz olmakla ayrıca iftihar ettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Adana’yı ziyareti her bakımdan çok anlamlı ve önemlidir. Cumhurbaşkanlığı seçimi arifesinde Türk milletinin kaderini tayin edecek bir dönem noktasında tarihi anlamlar yüklü bu ziyarette Sayın Genel Başkanımız çok önemli mesajlar verecektir. Bu vesileyle partili-partisiz bütün vatandaşlarımızı bu tarihi ziyarete tanıklık etmeye, Yüreğir Spor Salonu’nda buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*