BU YA CEHALET YA ŞUURSUZLUK

Cumhur İttifakı Millet Aklı

BU YA CEHALET YA ŞUURSUZLUK

Başbakan’ın Hacıbektaş’taki konuşmasında Dersim harekâtını ‘Kerbela’ olarak nitelendirmesine Devlet Bahçeli’den sert yanıt geldi.

MHP lideri yazılı açıklamasında “Bağışlanması zor bir günahkârlık, cehalet değilse tam anlamıyla şuursuzluk. Sürekli falso yapmakta ve çuvallamakta. Derhal özür dilemeli” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 4’ncü Uluslararası Hacıbektaş Aşure Gününde ‘Dersim Kerbela’ydı Açıklamasına” yönelik sert tepki gösterdi. Dün yaptığı yazılı açıklamasında Bahçeli, konuşmayı “talihsizlik” olarak nitelendirerek, “Başbakan, sözde Dersim katliamını Kerbela şiddetiyle bir görmüş ve modern bir Kerbela vakası olarak tanımlamıştır. Dersim’deki hıyaneti, devlet ve millet aleyhine kurulan tuzakları, sahnelenen emperyalist oyunları Kerbela’ya benzetmek eğer cehalet değilse tam anlamıyla şuursuzluk örneğidir. Davutoğlu ne dediğini bilmeyen, ne konuştuğunun farkında olmayan vesayet ve velayet akındaki bir siyasetçi olarak sürekli falso yapmakta, sürekli çuvallamaktadır” dedi.

Bahçeli, “Başbakan Davutoğlu maksadını ve haddini aşan sözlerinden dolayı derhal özür dilemeli, pişmanlığını göstermelidir.” diye konuştu. ? ANKARA Milliyet

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*