MHP KÜTAHYA AŞURE GÜNÜ

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP KUTAHYA ASURE GUNU1MHP İl ve İlçe Teşkilatlan ile Kütahya Kadın Kollan tarafından Aşure Dağıtım Günü gerçekleştirildi.

Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları tarafından Cuma namazına müteakip düzenlenen aşure dağıtımı sevgi yolu üzerinde gerçekleştirildi.

MHP KUTAHYA ASURE GUNU2Aşure dağıtımına MHP Kadın Kollan Başkanı Nezehat Erten ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya MHP Milletvekili ve MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, İl Başkanı Erol Alpertürk ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe başkanı Metin Belek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri aşure dağıtımına katıldılar.

Muharrem Ayının güzelliği, bolluk ve bereketi aşure kazanlarında kendini bulmuştur. Sevgi yolunda bir saat süren aşure dağıtımına Kütahya halkımız tarafından büyük ilgi gösterildi. Aşure gibi çok önemli bir günü içerisinde bulunduran Muharrem Ayının ülkemize ve tüm Müslüman Alemine huzur, sağlık ve barış getirmesini Cenabı Allah’tan temenni eden MHP Kütahya İl Başkanı Erol Alpertürk, Aşure’nin bolluk ve bereketinden partimizinde nasiplenmesini ve önce 30 Mart 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdari ve Yerelde, sonrada genel seçimlerinde MHP’nin iktidar olması temennisinde bulundu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*